Ολυμπιακοί Αγώνες-Πινγκ πονγκ: Εκτός συνέχειας ο Κρεάνγκα

Δευτέρα, 30 Ιουλίου 2012 14:10
UPD:15:16

Ο πρωταθλητής Ελλάδας μετρούσε τέσσερις συνεχείς νίκες επί του Σκανδιναβού αντιπάλου του, αλλά σήμερα ο Μέιζ ήταν καλύτερος και επικράτησε του Κρεάνγκα με 4-1.

A- A A+

Ο πρωταθλητής Ελλάδας μετρούσε τέσσερις συνεχείς νίκες επί του Σκανδιναβού αντιπάλου του, αλλά σήμερα ο Μέιζ ήταν καλύτερος και επικράτησε του Κρεάνγκα με 4-1 (12-10, 11-6, 11-8, 8-11, 11-3), στο πλαίσιο του τρίτου γύρου, αφήνοντάς τον εκτός διοργάνωσης. Να σημειωθεί ότι ο Δανός ήταν πρωταθλητής Ευρώπης το 2009, ενώ στην παγκόσμια κατάταξη κατέχει την 23η θέση.

«Ηταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Μπορούσα να παλέψω περισσότερο αν έπαιρνα το πρώτο σετ. Δεν μπορούμε όμως να πούμε ότι είναι καθοριστικό, γιατί χθες έχασα το πρώτο σετ και νίκησα 4-1. Σήμερα η εικόνα του παιχνιδιού δεν ήταν αυτή που έπρεπε εκ μέρους μου. Ο αντίπαλός μου ήταν όπως τον περίμενα, απλώς εγώ έπρεπε να προσαρμοστώ και να παίξω λίγο καλύτερα» υπογράμμισε ο Κρεάνγκα και κατέληξε: «Τελειώσαμε με τους Ολυμπιακούς. Προχωράμε κανονικότατα, δεν στενοχωριόμαστε. Από τα τέλη Αυγούστου πάλι προετοιμασία».

Προτεινόμενα για εσάς


NAFTEMPORIKI TV

Αθλητικές Μεταδόσεις