Πρόταση Π. Καμμένου για εξεταστική με αφορμή τις δηλώσεις Ρουμελιώτη

Δευτέρα, 30 Ιουλίου 2012 17:34

Σύμφωνα με τον Πάνο Καμμένο, η πρόταση θα αποσταλεί στο σύνολο των Ελλήνων βουλευτών, προκειμένου «να διερευνηθεί η καταγγελία που έγινε από τον πρώην μόνιμο αντιπρόσωπο της Ελλάδος στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο που επιβεβαιώνει τις καταγγελίες τις οποίες κάναμε, ότι η ένταξη της Ελλάδος στο ΔΝΤ σε ένα πρόγραμμα που δεν βγαίνει, ήταν γνωστή στον κ. Παπανδρέου και την κυβέρνηση του».

A- A A+

Πρόταση για σύσταση εξεταστικής επιτροπής προς διερεύνηση των επίμαχων δηλώσεων του Π. Ρουμελιώτη για το ελληνικό πρόγραμμα θα φέρουν στη Βουλή οι Ανεξάρτητοι Ελληνες.

Σύμφωνα με τον Πάνο Καμμένο, η πρόταση θα αποσταλεί στο σύνολο των Ελλήνων βουλευτών, προκειμένου «να διερευνηθεί η καταγγελία που έγινε από τον πρώην μόνιμο αντιπρόσωπο της Ελλάδος στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο που επιβεβαιώνει τις καταγγελίες τις οποίες κάναμε, ότι η ένταξη της Ελλάδος στο ΔΝΤ, σε ένα πρόγραμμα που δεν βγαίνει, ήταν γνωστή στον κ. Παπανδρέου και την κυβέρνηση του».

«Ήλθε η ώρα πλέον οι Έλληνες βουλευτές να αποφασίσουν αν θα μείνουν πιστοί σε αυτά που έλεγαν στον ελληνικό λαό για την σύσταση μιας και μόνης εξεταστικής επιτροπής ή θα συνεχίσουν την συγκάλυψη στον συμμαθητή τέως πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου και την κυβέρνηση του», συμπληρώνει ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων και καταλήγει: «Ζητούμε να υπογραφεί από τον αριθμό των βουλευτών που προβλέπεται από το Σύνταγμα και τον Κανονισμό της Βουλής».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή