Παναθηναϊκός: Για το πρώτο βήμα απόψε απέναντι στη Μάδεργουελ

Τρίτη, 31 Ιουλίου 2012 11:56
UPD:11:56

A- A A+

Οι «πράσινοι», οι οποίοι απόψε θα μετρήσουν τη 250ή διεθνή εμφάνισή τους, εν πολλοίς έχουν στηρίξει τις προσδοκίες τους σε αυτές τις δύο αναμετρήσεις. Αν προκριθούν, ακόμη και με αποκλεισμό στα πλέι οφ που θα ακολουθήσουν θα έχουν εξασφαλίσει (τουλάχιστον) 6 εκατομμύρια ευρώ από τη συμμετοχή στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Αυτό σημαίνει οικονομική ανακούφιση στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, καθώς ακόμη «πληρώνουν το λογαριασμό» του διπλού περυσινού αποκλεισμού τους, από Οντένσε και Μακάμπι, που άφησε τα ταμεία της ΠΑΕ άδεια.

Αγωνιστικά, ο Ζεσουάλντο Φερέιρα έχει καταλήξει στην ενδεκάδα αλλά όχι και στην αμυντική διάταξη, καθώς αμφιταλαντεύεται για το αν θα πρέπει να παίξει με τρεις (3-4-3) ή τέσσερις (4-2-3-1) στα μετόπισθεν. Οι 11 που θα ξεκινήσουν είναι οι Καρνέζης, Μπουμσόνγκ, Βελάσκες, Βύντρα, Σπυρόπουλος, Μαρίνος, Βιτόλο, Ζέκα, Σισοκό, Χριστοδουλόπουλος και Τοτσέ.

Από την πλευρά της η Μάδεργουελ, που μπήκε στη διοργάνωση από το «παράθυρο» λόγω της αποπομπής της Ρέιντζερς, δεν έχει να χάσει απολύτως τίποτα, κι αυτό την κάνει επικίνδυνη. Ανέκαθεν οι Σκωτσέζοι ήταν μαχητικοί και πείσμονες, ενώ η προετοιμασία τους βρίσκεται σε πιο προχωρημένο στάδιο. Ο τεχνικός της, Στιούαρτ ΜακΚολ, φαίνεται να έχει καταλήξει στο αρχικό σχήμα, το οποίο θα συνθέσουν οι Ράντολφ, Ράμσντεν, Κάμινς, Χάμελ, Χέιτλι, Χάμφρεϊ, Λέισλι, Λο, Ντέιλι, Χίγκντον και Μέρφι.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις