Τσάμπιονς Λιγκ: «Καθάρισε» την πρόκριση στα πλέι οφ ο Παναθηναϊκός

Τρίτη, 31 Ιουλίου 2012 23:33
UPD:23:33

Οι πράσινοι, χωρίς να πιάσουν μεγάλη απόδοση πέτυχαν δύο γκολ, ένα σε κάθε ημίχρονο, και, πλέον, δεν θα έχουν κανένα άγχος την ερχόμενη εβδομάδα στο Ολυμπιακό Στάδιο. (Φωτογραφία αρχείου / www.pao.gr)

A- A A+

Οι «πράσινοι» επιβεβαίωσαν τον τίτλο του φαβορί που είχαν μετά την κλήρωση του Γ΄ προκριματικού γύρου της διοργάνωσης. Χωρίς να πιάσουν μεγάλη απόδοση πέτυχαν δύο γκολ, ένα σε κάθε ημίχρονο, και, πλέον, δεν θα έχουν κανένα άγχος την ερχόμενη εβδομάδα στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Ο Παναθηναϊκός είχε τον έλεγχο από το ξεκίνημα του ματς και ευτύχησε να προηγηθεί πολύ γρήγορα. Με το απευθείας φάουλ του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου στο 14΄, η ελληνική ομάδα πήρε το προβάδισμα κι έγινε το...αφεντικό του αγώνα. Οι Σκοτσέζοι προσπάθησαν να «απαντήσουν» στο 26΄ με τον Λάσλεϊ, το σουτ του οποίου από καλή θέση στην περιοχή έφυγε άουτ, ενώ στο 29΄ ο Ογιάμα μπήκε στην περιοχή, αλλά το σουτ που επιχείρησε δεν ήταν δυνατό και μπλόκαρε ο Καρνέζης.

Οι «πράσινοι» θα μπορούσαν να είχαν «καθαρίσει» την υπόθεση πρόκριση από πολύ νωρίς και συγκεκριμένα στο 37΄, εάν ο Τοτσέ ήταν πιο ψύχραιμος στην τελική προσπάθεια, μετά την εξαιρετική ασίστ του Βύντρα. Στο 40΄ το βολέ του Ζέκα έξω από την περιοχή έδιωξε σε κόρνερ ο Ράντολφ.

Το σκηνικό δεν άλλαξε στην επανάληψη. Ο παίκτες του Φερέιρα έδωσαν χώρο στους γηπεδούχους, ωστόσο, δεν κινδύνεψαν και έφτασαν σχετικά άνετα και στο δεύτερο γκολ, με το οποίο «καθάρισαν» ουσιαστικά με την υπόθεση πρόκριση. Σκόρερ ο Χάρης Μαυρίας στο 76ο λεπτό, περίπου 15 δευτερόλεπτα μετά την είσοδό του στο γήπεδο. Ο διεθνής με την εθνική νέων ακραίος μέσος πήρε την ασίστ από τον Σισόκο στην αντεπίθεση και με ιδανικό πλασέ «έγραψε» το 2-0. Πλέον, οι «πράσινοι» δεν θα έχουν άγχος στη ρεβάνς της ερχόμενης εβδομάδας στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις