Ολυμπιακοί Αγώνες-Τζούντο: Συνεχίζει για το χάλκινο μετάλλιο ο Ηλιάδης

Τετάρτη, 01 Αυγούστου 2012 13:54
UPD:15:10

Στα προημιτελικά σταμάτησε η πορεία του Ηλία Ηλιάδη προς το χρυσό μετάλλιο, στην κατηγορία των 90 κιλών του Ολυμπιακού τουρνουά τζούντο.

A- A A+

Ο Ηλιάδης ηττήθηκε (με Yuko) από τον Ρώσο Κίριλ Ντενίσοφ και, πλέον, θα συνεχίσει την προσπάθειά του στα ρεπεσάζ, για να διεκδικήσει το χάλκινο μετάλλιο. Στον πρώτο γύρο των ρεπεσάζ ο Ηλίας Ηλιάδης, που δεν μπόρεσε να συνεχίσει τη θετική παράδοση που είχε απέναντι στον Ντενίσοφ (μετρούσε τέσσερις συνεχείς νίκες), θα αντιμετωπίσει τον 22χρονο Αυστραλό Μαρκ Άντονι, ο οποίος ηττήθηκε από τον Κουβανό Άσλεϊ Γκονζάλες.

«Ο Ρώσος ήταν πιο ευκίνητος κι έπαιρνε καλύτερες θέσεις στον αγώνα. Δεν μπορούσα να τον πιάσω και γενικά έπαιξε πολύ έξυπνα. Αγωνίστηκε κλειστά και πρόσεχε την άμυνά του. Νίκησε δίκαια. Τώρα πάμε στα ρεπεσάζ για να διεκδικήσω το χάλκινο», δήλωσε ο Ηλιάδης, ενώ ο πατέρας και προπονητής του, Νίκος Ηλιάδης, υποστήριξε ότι ο διαιτητής έδωσε άδικα τον πρώτο πόντο στον Ντενίσοφ. «Ήταν ο ίδιος διαιτητής με αυτόν που μας έπαιξε στο Πεκίνο», τόνισε ο κ. Ηλιάδης.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις