Europa League:ΠΑΟΚ και Αστέρας Τρίπολης στις «μάχες» της Ευρώπης

Πέμπτη, 02 Αυγούστου 2012 12:02
UPD:12:02

Ο Αστέρας θα αναμετρηθεί με την πορτογαλική Μαρίτιμο, στις πρώτες συναντήσεις τους για τον γ΄ προκριματικό γύρο της διοργάνωσης.

A- A A+

Οι δύο ελληνικές ομάδες μετέχουν στον γ΄ προκριματικό γύρο της διοργάνωσης. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» θα αντιμετωπίσει τη Μπνέι Γεχούντα από το Ισραήλ, ενώ ο Αστέρας θα αναμετρηθεί με την πορτογαλική Μαρίτιμο, στις πρώτες συναντήσεις τους.

Ο ΠΑΟΚ, που θα φιλοξενηθεί (20:00) στο Ισραήλ, είναι φαβορί για την πρόκριση, αλλά η πρόσφατη ιστορία των Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού διδάσκει ότι αν δεν επιδείξει τη μέγιστη δυνατή προσοχή, τότε θα αντιμετωπίσει προβλήματα. Αν η μακεδονική ομάδα δεν δεχθεί γκολ, θα καταστεί το απόλυτο φαβορί δεδομένης της ρεβάνς στην «καυτή» Τούμπα.

Ο Αστέρας Τρίπολης θα υποδεχθεί (21:00) την Μαρίτιμο, με στόχο να διατηρήσει ανέπαφη την εστία του και εν συνεχεία να φτάσει σ΄ ένα γκολ που θα αυξήσει σημαντικά τις πιθανότητες πρόκρισης, εν όψει της ρεβάνς που θα διεξαχθεί την ερχόμενη εβδομάδα στην Πορτογαλία, απέναντι σε έναν αντίπαλο σαφέστατα πιο έτοιμο από αγωνιστική άποψη.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις