Ολυμπιακοί Αγώνες-Κωπηλασία: Εκτός τελικού Κόνσολας και Μαγδανής

Πέμπτη, 02 Αυγούστου 2012 12:59
UPD:14:08

Οι Έλληνες αθλητές θα αγωνιστούν το Σάββατο 4 Αυγούστου για τις θέσεις κατάταξης 7-12.

A- A A+

Οι Έλληνες αθλητές θα αγωνιστούν το Σάββατο 4 Αυγούστου για τις θέσεις κατάταξης 7-12. Το ελληνικό πλήρωμα τερμάτισε στην 4η θέση της πρώτης ημιτελικής σειράς, με την πρόκριση στον τελικό να κερδίζουν οι πρώτες τρεις ομάδες κάθε σειράς.

«Η κούρσα ήταν πολύ δύσκολη. Είχαμε καλά πληρώματα στην ημιτελική σειρά μας. Το παλέψαμε, αλλά δεν τα καταφέραμε. Τώρα περάσμαμε στον μικρό τελικό, με στόχο να είμαστε 7οι στον πλανήτη το Σάββατο. Θα κάνουμε ίδια κούρσα όπως σήμερα. Θα τα δώσουμε όλα. Θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε» υποσχέθηκε ο Λευτέρης Κόνσολας.

Ο Παναγιώτης Μαγδανής συμφώνησε ότι «όλα πήγαν όπως τα είχαμε σχεδιάσει, δώσαμε ό,τι είχαμε αλλά δεν μπορέσαμε να είμαστε στις τρεις πρώτες θέσεις» και εστίασε στην πολυπληθή παρουσία του κοινού, στο κωπηλατοδρόμιο του Ίτον: «Είναι πρωτόγνωρο! Σε όσους αγώνες έχω συμμετάσχει ποτέ δεν έχω δει τόσο κόσμο στις κερκίδες. Εύχομαι και στην Ελλάδα να γίνεται έτσι στο μέλλον. Να συμμετέχει ο κόσμος γιατί στηρίζει τους αθλητές που συμμετέχουν».

Οι δύο αθλητές έκαναν και μια πρόγνωση για τους τελικούς του Σαββάτου: «Παρακολουθώντας την πορεία τους στα παγκόσμια πρωταθλήματα, πιστεύω ότι θα πάνε πολύ καλά και τα δύο ελληνικά πληρώματα. Έχουν δουλέψει πολύ σκληρά» είπε ο Κόνσολας, αλλά ο Μαγδανής ήταν πιο ενθουσιώδης: «Πιστεύω πως και τα δύο πληρώματα θα είναι στο βάθρο. Δεν ξέρω τι χρώμα θα έχουν τα μετάλλια, αλλά θα είναι στο βάθρο».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις