Αλ. Τσίπρας: Αδιαφανής και ζημιογόνα η μεταβίβαση της Αγροτικής

Πέμπτη, 02 Αυγούστου 2012 18:41
UPD:18:41

Την στήριξή του στον αγώνα των εργαζομένων της καπνοβιομηχανίας ΣΕΚΑΠ θυγατρικής μέχρι τώρα της Αγροτικής Τράπεζας, εξέφρασε ο πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ Αλ. Τσίπρας, κατά τη σημερινή συνάντηση που είχε με αντιπροσωπεία τους (φωτογραφία αρχείου).

A- A A+

Την στήριξή του στον αγώνα των εργαζομένων της καπνοβιομηχανίας ΣΕΚΑΠ, θυγατρικής μέχρι τώρα της Αγροτικής Τράπεζας, εξέφρασε ο πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ Αλ. Τσίπρας, κατά τη σημερινή συνάντηση που είχε με αντιπροσωπεία τους.

Ο κ. Τσίπρας τόνισε την ανάγκη να παραμείνει η επιχείρηση σε λειτουργία, να διατηρηθούν οι θέσεις εργασίας και να πληρωθούν τα δεδουλευμένα τους οι εργαζόμενοι. Ανέφερε επίσης ότι το κλείσιμο της επιχείρησης θα δώσει ισχυρό πλήγμα στην απασχόληση, με απώλεια εκατοντάδων θέσεων εργασίας, στην τοπική οικονομία της Ξάνθης, στους αγροτικούς συνεταιρισμούς που την προμηθεύουν με καπνά και στους αγρότες της ευρύτερης περιοχής.

Τέλος, δεσμεύθηκε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ θα αναλάβει πολιτικές πρωτοβουλίες για να αποτραπεί το σκάνδαλο της εκποίησης της Αγροτικής Τράπεζας σε ιδιωτική τράπεζα και επανέλαβε ότι δεν αναγνωρίζει «αυτή την αδιαφανή και ζημιογόνα για το δημόσιο συναλλαγή».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή