Γιουρόπα Λιγκ: «Καθάρισε» από τον πρώτο αγώνα ο ΠΑΟΚ

Πέμπτη, 02 Αυγούστου 2012 21:50
UPD:22:08

A- A A+

Ο «δικέφαλος του Βορρά» ήταν καλύτερος στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, ωστόσο, δυσκολεύτηκε στο πρώτο ημίχρονο να βρει τους διαδρόμους για να διασπάσει την καλά οργανωμένη άμυνα των Ισραηλινών.

Αυτό άλλαξε στο δεύτερο μέρος, στο οποίο οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν με δύο καλές φάσεις, αλλά από το 15λεπτο και μετά οι Θεσσαλονικείς κυριάρχησαν.

Με το 4-4-2 του Γιώργου Δώνη να δουλεύει καλά, η ελληνική ομάδα βρήκε τον τρόπο να «ξεκλειδώσει» την άμυνα των Ισραηλινών στο 62΄ με τον Γεωργιάδη, ενώ 10 λεπτά αργότερα ο Αθανασιάδης με προβολή έκανε το 2-0 και ουσιαστικά με το αποτέλεσμα αυτό στέλνει τον ΠΑΟΚ στα πλέι οφ της διοργάνωσης (η ρεβάνς την ερχόμενη Πέμπτη στην Τούμπα).

Η ομάδα του Γιώργου Δώνη ήταν σοβαρή και πειθαρχημένη από το ξεκίνημα του ματς. Με τους Ρομπέρ και Γκαρσία να κυριαρχούν στη μεσαία γραμμή, ο ΠΑΟΚ πήρε από την αρχή τα ηνία του αγώνα και χωρίς να εντυπωσιάσει έφτασε στο αποτέλεσμα που ήθελε.

Το 4-4-2 του Δώνη λειτούργησε καλά και ανασταλτικά, μη επιτρέποντας στους γηπεδούχους να δημιουργήσουν ούτε υποψία ευκαιρίας για 45 λεπτά. Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι είχαν δύο καλές στιγμές με τον Μαρίνκοβιτς, δεν σκόραραν κι από κει και πέρα το παιχνίδι κύλησε όπως αναμενόταν.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις