Κατάθεση στοιχείων για τη μεταφορά καταθέσεων στο εξωτερικό ζητεί ο ΣΥΡΙΖΑ

Πέμπτη, 02 Αυγούστου 2012 21:57
UPD:21:57

Ο κ. Κουρουμπλής τονίζει ότι συνιστά «τεράστια πρόκληση» το γεγονός ότι οι κυβερνήσεις των τελευταίων δύο ετών «κωφεύουν απέναντι στο γενικευμένο αίτημα ενημέρωσης της ελληνικής κοινωνίας και του ελληνικού κοινοβουλίου ως προς το ύψος του ποσού των καταθέσεων που βγήκε στο εξωτερικό τα τελευταία δύο χρόνια και τον έλεγχο του σχετικού πόθεν έσχες».

A- A A+

Να κατατεθούν στη Βουλή τα στοιχεία που δόθηκαν για έρευνα από το υπουργείο Οικονομικών στο ΣΔΟΕ, αναφορικά με τη μεταφορά καταθέσεων στο εξωτερικό ζητεί ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Π. Κουρουμπλής.

Ο κ. Κουρουμπλής τονίζει συγκεκριμένα ότι συνιστά «τεράστια πρόκληση» το γεγονός ότι οι κυβερνήσεις των τελευταίων δύο ετών «κωφεύουν απέναντι στο γενικευμένο αίτημα ενημέρωσης της ελληνικής κοινωνίας και του ελληνικού κοινοβουλίου ως προς το ύψος του ποσού των καταθέσεων που βγήκε στο εξωτερικό τα τελευταία δύο χρόνια και τον έλεγχο του σχετικού πόθεν έσχες».

Κατόπιν των ως άνω, προσθέτει ο βουλευτής, «αιτούμεθα από τον κ. υπουργό να καταθέσει στη Βουλή των Ελλήνων τον αριθμό των προσώπων και το ατομικό και συνολικό ύψος των καταθέσεων που δόθηκαν για έρευνα από το Υπουργείο Οικονομικών στο ΣΔΟΕ».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή