Ολυμπιακοί Αγώνες: Ξεκινά ο στίβος με οκτώ ελληνικές συμμετοχές

Παρασκευή, 03 Αυγούστου 2012 12:06
UPD:13:51

Στον α΄ γύρο των 400μ. με εμπόδια ο Περικλής Ιακωβάκης θα προσπαθήσει να εξασφαλίσει μία θέση για τον αυριανό ημιτελικό (πρόκριση παίρνουν οι τρεις πρώτοι κάθε σειράς και οι έξι καλύτερες επιδόσεις).

A- A A+

Το μεσημέρι αρχίζουν τα προκριματικά της σφαιροβολίας, με τη συμμετοχή του Μιχάλη Σταματόγιαννη.

Στα 100μ. με εμπόδια, στο έπταθλο, θα τρέξει η Σοφία Υφαντίδου, που αργότερα θα έχει το ύψος και το βράδυ τη σφαιροβολία και τα 200μ.

Επίσης το μεσημέρι, στα προκριματικά του τριπλούν θα συμμετάσχουν οι Αθανασία Πέρρα, Νίκη Πανέττα, ενώ στον α΄ γύρο των 400μ. με εμπόδια ο Περικλής Ιακωβάκης θα προσπαθήσει να εξασφαλίσει μια θέση για τον αυριανό ημιτελικό (την πρόκριση παίρνουν οι τρεις πρώτοι κάθε σειράς και οι έξι καλύτερες επιδόσεις).

Στα προκριματικά της σφυροβολίας θα λάβει μέρος και ο Αλέξανδρος Παπαδημητρίου, ενώ το απόγευμα η Μαρία Μπελιμπασάκη θα τρέξει στον α΄ γύρο των 100μ. και ο Λούης Τσάτουμας θα ξεκινήσει την προσπάθεια του στα προκριματικά του μήκους.

Στην κολύμβηση, οι Νέρι Νιανγκουάρα και Νόρα Δράκου συμμετέχουν στα προκριματικά των 50μ., ενώ στην ιστιοπλοΐα το πρόγραμμα συνεχίζεται κανονικά για τους Έλληνες αθλητές.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις