Νέες επιχειρήσεις της ΕΛΑΣ κατά της παράνομης μετανάστευσης

Σάββατο, 04 Αυγούστου 2012 10:54
UPD:13:54
A- A A+

Νέες αστυνομικές επιχειρήσεις για την απομάκρυνση παράνομων μεταναστών από το κέντρο της Αθήνας είναι σε εξέλιξη από το βράδυ της Παρασκευής.

Ηδη από τις 2 Αυγούστου έχει ξεκινήσει και επιχείρηση για την απώθηση παράνομων μεταναστών από τη μεθοριακή γραμμή στον Εβρο.

Η κινητοποίηση της αστυνομίας εντάσσεται στο σχεδιασμό του υπουργείου Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη για την αντιμετώπιση της παράνομης μετανάστευσης.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από μερικές ημέρες ο υπουργός Νίκος Δένδιας ανακοίνωσε τη μετακίνηση 1.800 συνοριοφυλάκων στον Εβρο.

«Οι συνοριοφύλακες που έχουν σταλεί στον Έβρο, έχουν μοναδική εντολή να καταγράφουν τους εισβολείς και εν συνεχεία οι λαθρομετανάστες οδεύουν με λεωφορεία στην Αθήνα», παρατηρεί η Χρυσή Αυγή.

«Επιπλέον, οι Έλληνες Αστυνομικοί διαβιώνουν σε πολύ χειρότερες συνθήκες από τους λαθρομετανάστες», τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση και συμπληρώνεται πως «πρέπει να μπει τέλος σε αυτό το αίσχος».

«Καθημερινά 600 και πλέον λαθραίοι εισβολείς από την Συρία περνούν τα σύνορά μας στον Έβρο» συνεχίζει η Χρυσή Αυγή και καταγγέλλει ότι δεν υπάρχει «ουδεμία αντίδραση από το άθλιο ελλαδικό κράτος που εισπράττει λεφτά από την Ευρωπαϊκή Ένωση, για να μετατρέψει την χώρα σε σκουπιδότοπο της Ευρώπης».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή