Στον εισαγγελέα ο δράστης της κακοποίησης της 15χρονης

Oμολόγησε την πράξη του
Σάββατο, 04 Αυγούστου 2012 17:54
UPD:05/08/2012 14:39
A- A A+

Στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σύρου οδηγείται μετά την ταυτοποίησή του ο δράστης της άγριας κακοποίησης της 15χρονης στην Πάρο. Φθάνοντας το βράδυ του Σαββάτου στο νησί αποδοκιμάστηκε έντονα από ομάδα πολιτών.

Όπως ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος της ΕΛ.ΑΣ., πρόκειται για 20χρονο Πακιστανό, ο οποίος κατά την ανάκρισή του ομολόγησε την πράξη του και με λεπτομέρειες τον τρόπο που διέπραξε το έγκλημα.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., από τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων προέκυψε ότι ο νεαρός αλλοδαπός που προσήχθη σήμερα στη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής, είναι ο δράστης της κακοποίησης της ανήλικης. Συγκεκριμένα, όπως διαπιστώθηκε, το γενετικό υλικό που βρέθηκε στα ρούχα και το σώμα της 15χρονης -η οποία εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε κρίσιμη, αλλά σταθερή, κατάσταση στο Αττικό Νοσοκομείο- είναι το ίδιο με αυτό που ελήφθη από τον προσαχθέντα.

Ο νεαρός Πακιστανός εργαζόταν ως κηπουρός σε ξενοδοχείο της Πάρου, κοντά στο σημείο που τραυματίσθηκε και κακοποιήθηκε η 15χρονη. Αμέσως μετά τη γνωστοποίηση του περιστατικού, εγκατέλειψε το νησί της Πάρου και μετέβη στην Αθήνα, όπου και κρυβόταν.

Οι έρευνες, όμως, των αστυνομικών που έσπευσαν στην Πάρο για τη διερεύνηση της υπόθεσης, επικεντρώθηκαν μεταξύ άλλων στα άτομα που αναχώρησαν από το νησί τις μέρες μετά το περιστατικό με διάφορες προφάσεις. Μεταξύ αυτών ήταν και τρεις Πακιστανοί, οι οποίοι σήμερα τα ξημερώματα, εντοπίστηκαν σε διαμέρισμα της περιοχής Νέας Χαλκηδόνας και προσήχθησαν στη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

Από έναν εξ αυτών ελήφθη βιολογικό υλικό και μετά από εξέταση στο Βιολογικό Εργαστήριο DΝΑ της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Αθηνών ταυτοποιήθηκε με το βιολογικό υλικό που είχε ληφθεί από τα ρούχα της ανήλικης.

Χρυσή Αυγή: Φτάνει πια...

Ο μόνος ρατσισμός που υπάρχει, είναι αυτός εναντίον των Ελλήνων, τονίζει σε ανακοίνωσή της για την υπόθεση η Χρυσή Αυγή και ζητεί να γίνει ιδιώνυμο όποιο έγκλημα γίνεται από παράνομους μετανάστες.

«Φτάνει πια με τους λαθρομετανάστες! Η φρικτή εγκληματική ενέργεια κατά μίας ανήλικης Ελληνίδας είχε δράστη ακόμα έναν λαθρομετανάστη. Είναι άμεση ανάγκη η σκλήρυνση σε υπερθετικό βαθμό των μέτρων καταστολής. Ιδιώνυμο όποιο έγκλημα διενεργεί παράνομος αλλοδαπός», υπογραμμίζεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση που καταλήγει:

«Όποιος μιλά για ρατσισμό, ας πάρει τους εγκληματίες σπίτι του. Ο μόνος ρατσισμός που υπάρχει, είναι αυτός εναντίον των Ελλήνων».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή