Ολυμπιακοί Αγώνες: «Αέρας» ο Δουβαλίδης και απευθείας στα ημιτελικά

Τρίτη, 07 Αυγούστου 2012 12:23
UPD:12:25

Ο Έλληνας πρωταθλητής, ο οποίος μετείχε στην 1η προκριματική σειρά, τερμάτισε δεύτερος με επίδοση 13΄΄.40, μένοντας πίσω μόνο από τον Ρώσο Σεργκέι Σουμπένκοφ που διήνυσε την απόσταση σε 13΄΄.26 και πλησιάζοντας πολύ το ατομικό ρεκόρ του (13΄΄.37) (φωτογραφία αρχείου).

A- A A+

Ο Έλληνας πρωταθλητής, ο οποίος μετείχε στην 1η προκριματική σειρά, τερμάτισε δεύτερος με επίδοση 13΄΄.40, μένοντας πίσω μόνο από τον Ρώσο Σεργκέι Σουμπένκοφ που διήνυσε την απόσταση σε 13΄΄.26 και πλησιάζοντας πολύ το ατομικό ρεκόρ του (13΄΄.37).

Στις δηλώσεις του μετά την κούρσα ο Δουβαλίδης εμφανίστηκε πολύ αισιόδοξος. «Είμαι σε πάρα πολύ καλή κατάσταση, όπως έδειξε και ο χρόνος μου. Είμαι έτοιμος και συνεχίζω», υπογράμμισε και δεν είχε ενδοιασμό να αποκαλύψει τον στόχο του: «Στο μυαλό μου είναι πάντα ο τελικός. Η επίδοση είναι πάρα πολύ καλή, σημειώθηκε σε θερμοκρασία 16-17 βαθμών και στις 10:00 το πρωί (ώρα Λονδίνου). Πιστεύω ότι στα ημιτελικά, όπου οι συνθήκες θα είναι σίγουρα καλύτερες, θα καταφέρω κι εγώ κάτι καλύτερο. Στη σειρά μου μετείχαν οι πρώτοι δύο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος κι αυτό ήταν ένα κίνητρο για μένα».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις