Πύρινα μέτωπα σε όλη τη χώρα

Τρίτη, 07 Αυγούστου 2012 17:26
UPD:08/08/2012 00:52

A- A A+

Σε εξέλιξη είναι τέσσερα πύρινα μέτωπα σε Μεγαλόπολη, Μαγνησία, Κύθηρα και Όλυμπο.

Συγκεκριμένα, το μεσημέρι εκδηλώθηκε πυρκαγιά σε δασική έκταση στην περιοχή Ανεμοδούρι Μεγαλόπολης στην Αρκαδία προκαλώντας ζημιές σε σπίτια της περιοχής ενώ εκκενώθηκαν προληπτικά οι οικισμοί Ρούτσι, Βουτσαράς και Καμαρίτσα. Παράλληλα τέσσερις πυροσβέστες και μία γυναίκα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με αναπνευστικά προβλήματα ενώ ένας άνδρας με εγκαύματα.

Στο έργο της κατάσβεσης επιχειρούν 30 πυροσβέστες με 15 οχήματα, 15 άτομα πεζoπόρο ενώ από αέρος συνέδραμαν μέχρι την δύση του ηλίου ένα ελικόπτερο και τέσσερα αεροσκάφη.

Σε εξέλιξη παραμένει η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε νωρίτερα σε δασική έκταση στην περιοχή Ανάβρα Μαγνησίας. Συνολικά επιχειρούν 16 πυροσβέστες με επτά οχήματα και οκτώ άτομα πεζοπόρο.

Δυνάμεις της Πυροσβεστικής με επτά άνδρες και τρία οχήματα επιχειρούν σε πυρκαγιά στη Χώρα των Κυθήρων.

Σε εξέλιξη βρίσκεται η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας σε δύσβατη ορεινή περιοχή του Ολύμπου, δυτικά του Λαιμού.

Εν τω μεταξύ, υπό μερικό έλεγχο τέθηκε πυρκαγιά σε δασική έκταση στις Οινούσες ενώ κινδύνεψε από τις φλόγες μοναστήρι και μία καλόγρια μεταφέρθηκε για προληπτικούς λόγους στο Νοσοκομείο της Χίου. Υπό μερικό έλεγχο και η πυρκαγιά στο Δαμάσι Λάρισας.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή