Πρόγνωση καιρού

Πέμπτη, 13 Ιουνίου 2002 07:01
A- A A+

Γενικά αίθριο καιρό σε όλη τη χώρα προβλέπει για σήμερα η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ) και μόνον τις απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και υπάρχει πιθανότητα να εκδηλωθούν μεμονωμένες καταιγίδες, κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι, βορειοανατολικοί, στα δυτικά ασθενείς μέχρι μέτριοι, στα ανατολικά μέτριοι μέχρι ισχυροί και τοπικά στο Κεντρικό και Νότιο Αιγαίο πολύ ισχυροί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια ηπειρωτικά από 16 εως 30 βαθμούς, στο Ιόνιο και τα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 17 έως 32 βαθμούς και στα νησιά του Αιγαίου από 19 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Για αύριο Παρασκευή σε όλη τη χώρα προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός και μόνο τις απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί στα δυτικά ασθενείς μέχρι μέτριοι, στα ανατολικά ισχυροί μέχρι πολύ ισχυροί και πιθανόν τοπικά στο κεντρικό και Νότιο Αιγαίο θυελλώδεις. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο κυρίως στο Ιόνιο και την ηπειρωτική Ελλάδα.

Γενικά αίθριος καιρός προβλέπεται σήμερα στην Αττική. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι μέτριοι μέχρι ισχυροί με τάση ενίσχυσης αργότερα στα ανατολικά. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Ανάλογες καιρικές συνθήκες θα επικρατήσουν και στη Θεσσαλονίκη. Μόνον το απόγευμα θα αναπτυχθούν παροδικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν απο βόρειες διευθύνσεις ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή