Ολυμπιακός: «Χορταστικό» θέαμα και 3-3 με τη Μάλαγα

Τρίτη, 07 Αυγούστου 2012 23:19
UPD:23:19

A- A A+

Πριν από την έναρξη του αγώνα ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Βαγγέλης Μαρινάκης, παρέδωσε τιμητική πλακέτα την κόρη του εκλιπόντα, ενώ μέρος των εσόδων της αποψινής συνάντησης θα διατεθούν σε φιλανθρωπικό ίδρυμα που θα υποδείξει η οικογένεια του πρώην τεχνικού της εθνικής και του Ολυμπιακού. Στο φαληρικό γήπεδο βρέθηκε και το νέο μεταγραφικό απόκτημα των «ερυθρολεύκων», ο Βραζιλιάνος αμυντικός Κανού, που αύριο (16:00) θα παρουσιαστεί επίσημα.

Ο αγώνας απέναντι στη γρήγορη και ποιοτική Μάλαγα ήταν θεαματικός και "χορταστικός" ως προς την παραγωγικότητα. Οι πρωταθλητές είχαν μέτριο πρώτο ημίχρονο και πολύ καλό δεύτερο, αλλά αμυντικά εμφάνισαν και πάλι μεγάλα κενά. Οι «ερυθρόλευκοι» βρέθηκαν πίσω στο σκορ μόλις στο 3’, όταν ο Παπάζογλου στην προσπάθειά του να απομακρύνει έστειλε την μπάλα με κεφαλιά στα δίχτυα του Μέγερι. Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι ανέβασαν την απόδοσή τους, πίεσαν ψηλά και έχασαν δύο καλές ευκαιρίες με τους Μήτρογλου και Σιόβα, οι κεφαλιές των οποίων πέρασαν ελάχιστα άουτ.

Στην επανάληψη ο Ολυμπιακός έπαιξε με σχηματισμό 4-2-3-1 και η κατάσταση βελτιώθηκε πολύ, ενώ με την είσοδο του Τζεμπούρ η πειραϊκή ομάδα απέκτησε μεγάλη επιθετικότητα. Η ισοφάριση δεν άργησε, καθώς στο 56΄ με εν κινήσει σουτ ο Μήτρογλου έκανε το 1-1, από πάσα του Λυκογιάννη, ενώ ο ίδιος έδωσε προβάδισμα στον Ολυμπιακό στο 67΄. Ο Μανωλάς, στο 78΄, πήρε το "ριμπάουντ" από την ασταθή απόκρουση του Καμενί και έκανε το 3-1, αλλά ο αγώνας είχε ακόμη αρκετό δρόμο, όπως αποδείχθηκε, αφού η Μάλαγα αρχικά μείωσε με τον Ελισέου στο 81΄ και ύστερα ισοφάρισε με τον Φερνάντες, στις καθυστερήσεις.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις