Ολυμπιακοί Αγώνες: Στον τελικό του ακοντισμού ο Λεμπέσης

Τετάρτη, 08 Αυγούστου 2012 21:35
UPD:23:06

Με βολή στα 82.40μ., ο Έλληνας πρωταθλητής ξεπέρασε το όριο πρόκρισης των 82 μέτρων και θα βρεθεί στον τελικό του αγωνίσματος που θα γίνει το Σάββατο, προτελευταία ημέρα των 30ών Ολυμπιακών Ολυμπιακών Αγώνων.

A- A A+

Με βολή στα 82.40μ., ο Έλληνας πρωταθλητής ξεπέρασε το όριο πρόκρισης των 82 μέτρων και θα βρεθεί στον τελικό του αγωνίσματος που θα γίνει το Σάββατο, προτελευταία ημέρα των 30ών Ολυμπιακών Ολυμπιακών Αγώνων. Η επίδοση του Λεμπέση επιτεύχθηκε στη δεύτερη βολή, αλλά και η πρώτη ήταν αξιόλογη καθώς ο νεαρός αθλητής έστειλε το ακόντιο στα 81.80μ.

«Για μένα ήταν αναμενόμενη η εμφάνιση αυτή. Ημουν πολύ καλά και στο ζέσταμα έριχνα 83μ. και πάνω. Μπήκα στον αγώνα χωρίς άγχος και όταν άκουσα το χειροκρότημα του κόσμου στην πρώτη βολή, αυτό με γέμισε ψυχικά και με έκανε να ρίξω ακόμη περισσότερο» υπογράμμισε ο Λεμπέσης και συνέχισε: «Ο τελικός είναι ένας διαφορετικός αγώνας. Εγώ θα κατεβώ χωρίς άγχος, θα ρίξω τα μέτρα που μπορώ και επειδή έχω τις δυνατότητες, ελπίζω να κάνω ατομικό ρεκόρ με το οποίο θεωρώ ότι μπορώ να έχω ένα μετάλλιο. Πιστεύω ότι το επίπεδο του ακοντισμού είναι πεσμένο σε σχέση με αυτό των προηγούμενων χρόνων και εκτός του νικητή, το ασημένιο και το χάλκινο μετάλλιο θα "παιχτούν" σε βολές από 83μ-84.50μ».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις