Τσάμπιονς Λιγκ: Ανετη πρόκριση στα πλέι οφ ο Παναθηναϊκός

Οι «πράσινοι» επικράτησαν 3-0 της Μάδεργουελ
Τετάρτη, 08 Αυγούστου 2012 23:35
UPD:23:44

Οι «πράσινοι» είχαν «καθαρίσει» ουσιαστικά με την υπόθεση πρόκριση από την περασμένη εβδομάδα μετά το 2-0 στη Σκοτία και απόψε απλά επιβεβαίωσαν την ανωτερότητά τους έναντι του αντιπάλου τους.

A- A A+

Οι «πράσινοι» είχαν «καθαρίσει» ουσιαστικά με την υπόθεση πρόκριση από την περασμένη εβδομάδα μετά το 2-0 στη Σκοτία και απόψε απλά επιβεβαίωσαν την ανωτερότητά τους έναντι του αντιπάλου τους. Η κλήρωση για τα πλέι οφ θα διεξαχθεί μεθαύριο το μεσημέρι στη Νιόν, όπου ο Παναθηναϊκός θα βρει στο δρόμο του για τους ομίλους της διοργάνωσης σαφώς πιο δύσκολη ομάδα από τη Μάδεργουελ.

Μετά από ένα απελπιστικά κακό πρώτο ημίχρονο, στο οποίο η ομάδα του Ζεσουάλντο Φερέιρα είχε να επιδείξει μόλις μία καλή φάση με το σουτ του Τοτσέ στο 3ο λεπτό, η εικόνα του Παναθηναϊκού άλλαξε προς το καλύτερο στην επανάληψη.

Σε αυτό βοήθησε το γρήγορο γκολ που πέτυχε ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος με το απευθείας φάουλ στο 50΄. Από κει και πέρα το «τριφύλλι» κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο, απέναντι σε μία ομάδα που απλά υπήρχε στο γήπεδο. Στο 75΄, τέσσερα λεπτά μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο, ο Χάρης Μαυρίας έκανε το 2-0 με σουτ μέσα από την περιοχή κι οκτώ λεπτά αργότερα ο Σισόκο με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα (3-0).

Λίγο πριν το τέλος του αγώνα, ο Ζέκα έχασε μεγάλη ευκαιρία να πετύχει κι άλλο γκολ, αλλά το σουτ που επιχείρησε από το σημείο του πέναλτι απέκρουσε ο Ράντολφ σωτήρια.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις