Europa League: Πρόκριση δια... περιπάτου για τον ΠΑΟΚ

Πέμπτη, 09 Αυγούστου 2012 23:21
UPD:23:38

A- A A+

Οι Ισραηλινοί προηγήθηκαν στο 7΄ με τον Μαρίνκοβιτς, αλλά ο «Δικέφαλος του Βορρά» με δύο γκολ του Αθανασιάδη (47΄, 52΄), ένα του Ρομπέρ (79΄) κι ένα του Πέλκα στο 90΄ έφτασε σε μια θριαμβευτική πρόκριση.

Στο 5΄ ο Εγενούγκμπα εξουδετέρωσε σουτ του Γεωργιάδη, μετά από σέντρα από τα αριστερά του Ρομπέρ και δύο λεπτά αργότερα, με αντεπίθεση από τα δεξιά και αμυντική αδράνεια των «ασπρόμαυρων», ο Μαρίνκοβιτς έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1. Στη μεγαλύτερη, μετά το γκολ ευκαιρία της, η Μπνέι Γεχούντα δε βρήκε στόχο με τον Ενλόβου, αφού το σουτ που έκανε (28΄) απέκρουσε με τα πόδια ο Γλύκος.

Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι μέσα σε πέντε λεπτά έφτασαν στην ολική ανατροπή με την υπογραφή του Αθανασιάδη. Στο 47΄ ο Ρομπέρ εκτέλεσε το κόρνερ, η μπάλα έφτασε στον Λίνο το ψιλοκρεμαστό πλασέ του οποίου κατέληξε στο δοκάρι αλλά ο Αθανασιάδης πήρε το «ριμπάουντ» και με προβολή ισοφάρισε για τους Θεσσαλονικείς. Δύο λεπτά αργότερα οι Ισραηλινοί έμειναν με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Μενάσε και στο 52΄ με «τακουνάκι» του νεαρού στράικερ ο «Δικεφάλος» έφτασε στο 2-1. Από εκεί και ύστερα ο ΠΑΟΚ έκανε ό,τι ήθελε στο γήπεδο. Οι παίκτες του Δώνη δημιούργησαν τις προϋποθέσεις να πετύχουν και άλλα τέρματα, σημειώνοντας τελικά δύο, με τον Ρομπέρ στυο 79΄ και με τον Πέλκα στο 90΄.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις