Europa League: Νιούκαστλ και Ραπίντ Βιέννης οι αντίπαλοι Ατρόμητου και ΠΑΟΚ

Παρασκευή, 10 Αυγούστου 2012 15:09
UPD:15:12

A- A A+

Η τύχη ήταν ευνοϊκή για τον «Δικέφαλο», αφού οι εποχές που η Ραπίντ αποτελούσε ισχυρό και υπολογίσιμο αντίπαλο έχουν περάσει ανεπιστρεπτί. Ο πρώτος αγώνας θα διεξαχθεί στις 23 Αυγούστου στην Τούμπα και ο επαναληπτικός στις 30 του ίδιου μήνα, στην πρωτεύουσα της Αυστρίας.

Αντίθετα με τη μακεδονική ομάδα, ο Ατρόμητος έχει πολύ πιο δύσκολη αποστολή, αφού οι «ανθρακωρύχοι» τα τελευταία χρόνια έχουν να επιδείξουν μια σταθερά καλή πορεία στο απαιτητικό πρωτάθλημα της πρέμιερσιπ. Οι ημερομηνίες τέλεσης των αγώνων είναι ίδιες με εκείνες του ΠΑΟΚ. Η πρώτη αναμέτρηση θα διεξαχθεί στις 23 Αυγούστου στην έδρα του Ατρόμητου και ο επαναληπτικός στις 30/8, στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ», με τους νικητές να προκρίνονται στους ομίλους της διοργάνωσης.

Οι 31 ομάδες που θα προκριθούν από τα πλέι οφ συν τις Ατλέτικο Μαδρίτης, Τότεναμ, Λεβερκούζεν, Νάπολι, Λιόν, Ακαδέμικα, Ρούμπιν Καζάν, αλλά και οι 10 που θα αποκλειστούν στα πλέι οφ του τσάμπιονς λιγκ θα είναι στην κλήρωση για τη φάση των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ (θα προκύψουν δώδεκα γκρουπ των τεσσάρων ομάδων). Η κλήρωση θα γίνει στις 31 Αυγούστου, ενώ η φάση των ομίλων θα ξεκινήσει στις 20 Σεπτεμβρίου και θα περατωθεί στις 6 Δεκεμβρίου.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις