Υδατοσφαίριση: Οι κληρώσεις των ελληνικών ομάδων στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις

Κυριακή, 12 Αυγούστου 2012 12:28
UPD:12:28
A- A A+

Στο Τσάμπιονς Λιγκ Ανδρών η νταμπλούχος Βουλιαγμένη και ο Ολυμπιακός προκρίθηκαν απευθείας στη β΄ φάση της διοργάνωσης. Οι υπόλοιπες ομάδες του β΄ γύρου είναι οι Βάσας, Έγκερ, Ζέγκεντ (Ουγγαρία),Παρτιζάν, Ερυθρός Αστέρας, Βοϊβοντίνα (Σερβία), Σπαντάου, Ανόβερο (Γερμανία), Μπαρτσελονέτα (Ισπανία), Οραντέα (Ρουμανία), Γιούγκ Ντουμπρόβνικ (Κροατία), Σούρμαν (Ολλανδία), Γαλατασαράι (Τουρκία), Σπαρτάκ Βόλγκογκραντ, Καζάν, Στουρμ (Ρωσία), Μονπελιέ (Γαλλία) και Μπρέσια (Ιταλία).

Στο Τσάμπιονς Καπ Γυναικών, η πρωταθλήτρια Βουλιαγμένη θα αγωνιστεί στον Α΄ όμιλο, που θα διεξαχθεί στη Νίκαια της Γαλλίας απο 22-25 Νοεμβρίου, με αντιπάλους τις Κίνεφ Κίρισι (Ρωσία), Ματαρό (Ισπανία), Νις (Γαλλία), Χετ Ράβιν (Ολλανδία) και Έγκερ (Ουγγαρία). Στον άλλο όμιλο που θα φιλοξενηθεί στην Ιμπέρια θα αγωνιστούν οι Ολυμπιακός, Ιμπέρια (Ιταλία), Σαμπατέλ (Ισπανία), Μπόχουμ (Γερμανία), Νανσί (Γαλλία) και Τιβόν (Ισραήλ). Οι τέσσερις πρώτες ομάδες κάθε ομίλου θα προκριθούν στην προημιτελική φάση (9-23 Μαρτίου 2013).

Τέλος, στο Len Trophy Γυναικών, ο Ηρακλής θα αγωνιστεί στον α΄ προκριματικό όμιλο που θα διεξαχθεί στη Σεβίλη από τις 21 έως τις 25 Νοεμβρίου 2012. Αντίπαλοι του «Γηραιού» θα είναι οι Στουρμ Ρούζα (Ρωσία), Λέιντεν (Ολλανδία), Σεβίλη (Ισπανία), Λιλ (Γαλλία), Οτέρ Λόντον (Βρετανία) και Γαλατασαράι (Τουρκία). Οι τέσσερις πρώτες από κάθε γκρουπ θα προκριθούν στα προημιτελικά που θα γίνει 19 Ιανουαρίου-23 Φεβρουαρίου.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις