Το 2015 επιστρέφουν οι «Εκδικητές»

Δευτέρα, 13 Αυγούστου 2012 13:29
UPD:13:29

A- A A+

O Αμερικανός Τζος Γουίντον επιστρέφει στο σινεμά για να υπογράψει το σενάριο και τη σκηνοθεσία της συνέχειας της περιπέτειας των «Εκδικητών» («The Avengers»), σύμφωνα με την κινηματογραφική εταιρεία της Disney. Η είδηση ότι οι υπερ-ήρωες των κόμικς της Marvel θα ζωντανέψουν ξανά στη μεγάλη οθόνη, ήρθε στη δημοσιότητα λίγες ημέρες μετά από την δήλωση του 48άχρονου σκηνοθέτη -στη συνάντηση Comic-Con, των φίλων της 9ης τέχνης– ότι δεν είχε ακόμα αποφασίσει αν θα δημιουργούσε τη συνέχεια της ταινίας.

Οι υπεύθυνοι των στούντιο της εταιρίας Marvel ανέφεραν σε ανακοίνωση τους, ότι η νέα ταινία θα προβληθεί στις κινηματογραφικές αίθουσες το 2015.

Ο διευθυντής της κινηματογραφικής εταιρείας της Disney, Μποµπ Ίγκερ, πρόσθεσε σε σχετική ανακοίνωση του, ότι ο Γουίντον θα βοηθήσει, επίσης, στο σχεδιασμό ενός ζωντανού τηλεοπτικού προγράμματος δράσης με «πρωταγωνιστές» τους παντοδύναμους ήρωες της Marvel. Παρ’ όλα αυτά δεν έχει ακόμα αποφασιστεί αν ο Τζος Γουίντον θα είναι αυτός που θα βάλει την υπογραφή του στο συγκεκριμένο τηλεοπτικό προϊόν. Ωστόσο, από πλευράς υπευθύνων, επιβεβαιώθηκε τελικά η δέσμευση του σεναριογράφου και σκηνοθέτη για την μεταφορά της συνέχειας των «Εκδικητών» στη μεγάλη οθόνη, αλλά και την ολοκλήρωση μιας τηλεοπτικής σειράς (σεζόν), μέχρι το τέλος του 2015.

Νωρίτερα, θα κυκλοφορήσουν και άλλες κινηματογραφικές «συνέχειες» με πρωταγωνιστές τους σούπερ ήρωες των κόμικς. Ανάμεσα σε αυτές, και το τρίτο μέρος της ταινίας «Iron man» με πρωταγωνιστή τον Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ, που θα κυκλοφορήσει τον Μάιο, και η συνέχεια του «Thor» με πρωταγωνιστή τον Κρις Χέμσγουορθ, η οποία θα κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο. Τον Απρίλιο του 2014, αναμένεται να εμφανιστεί στους κινηματογράφους και η συνέχεια της περιπέτειας του Captain America. Το πρώτο φιλμ των εκδικητών («The Avengers») έκανε πρεμιέρα στο σινεμά τον Μάιο που μας πέρασε, και έχει προς το παρόν μείνει στην ιστορία του κινηματογράφου ως η τρίτη ταινία με τις περισσότερες εισπράξεις παγκοσμίως, με 1.46 δισεκατομμύρια δολάρια.

Προτεινόμενα για εσάς