Μπάσκετ: Ανακοίνωσε Γιαννόπουλο ο Παναθηναϊκός

Δευτέρα, 13 Αυγούστου 2012 15:10
UPD:15:10

Ο 23χρονος Έλληνας γκαρντ έχει περάσει από ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό, ενώ πριν μετακομίσει στο Περιστέρι (2011) φόρεσε για δύο χρόνια την φανέλα του Πανιωνίου.

A- A A+

Χθες, η διοίκηση είχε γνωστοποιήσει επίσημα την απόκτηση του Αμερικανού, Ντεργουεϊ Κίτσεν. Σήμερα, στο δυναμικό του συλλόγου εντάχθηκε και ο 23χρονος Έλληνας γκαρντ, ο οποίος το απόγευμα έδωσε το παρών στην πρώτη συγκέντρωση της ομάδας ενόψει της νέας περιόδου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την απόκτηση του Χάρη Γιαννόπουλου, μετά την υπογραφή συμφωνίας ανάμεσα στις δύο πλευρές για 1+1 χρόνο».

Ο νεαρός παίκτης έχει περάσει από ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό, ενώ πριν μετακομίσει στο Περιστέρι (2011) φόρεσε για δύο χρόνια την φανέλα του Πανιωνίου. Ο Χάρης Γιαννόπουλος αποτελεί και παλιό γνώριμο των «μικρών» εθνικών ομάδων, καθώς έχει αγωνιστεί στην Εθνική Παίδων, την Εθνική Εφήβων με την οποία κατέκτησε το ασημένιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2007 και την Εθνική Νέων Ανδρών με την οποία πανηγύρισε στη Ρόδο το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 2009».

Στις πρώτες του δηλώσεις τόνισε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ: «Είναι μεγάλη τιμή για μένα να αγωνιστώ στη μεγαλύτερη ομάδα της Ευρώπης. Καταλαβαίνω και καταλαβαίνουμε όλοι ότι κάποιες συνθήκες είναι διαφορετικές. Δεν υπάρχει καμία αλλαγή όμως στο ποιος είναι ο Παναθηναϊκός και στο ότι πρέπει να πρωταγωνιστεί.»

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις