Εθνική Ομάδα: Χάνει το φιλικό με Νορβηγία ο Χολέμπας

Δευτέρα, 13 Αυγούστου 2012 15:22
UPD:15:22

Ο αριστερός μπακ των «ερυθρόλευκων» είχε κληθεί από τον Φερνάντο Σάντος για την αναμέτρηση με τους Σκανδιναβούς, αλλά το χτύπημα που δέχτηκε στην ποδοκνημική στο χθεσινό φιλικό του Ολυμπιακού με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας, δεν θα επιτρέψει στον παίκτη να ακολουθήσει την αποστολή στο Όσλο.

A- A A+

Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής προέκυψε στην εθνική ομάδα των ανδρών ενόψει του φιλικού με τη Νορβηγία το βράδυ της Τετάρτης (15/08). Η ΕΠΟ ανακοίνωσε σήμερα ότι ο τραυματισμός του Χοσέ Χολέμπας στο χθεσινό φιλικό του Ολυμπιακού με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας δεν θα επιτρέψει στον παίκτη να ακολουθήσει την αποστολή στο Όσλο.

Ο αριστερός μπακ των «ερυθρόλευκων» είχε κληθεί από τον Φερνάντο Σάντος για την αναμέτρηση με τους Σκανδιναβούς, αλλά το χτύπημα που δέχτηκε στην ποδοκνημική θα του στερήσει τη δυνατότητα να αγωνιστεί στο φιλικό που ακολουθεί και που αποτελεί την πρόβα τζενεράλε του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος ενόψει των επίσημων υποχρεώσεών του στις αρχές του Σεπτεμβρίου για τα προκριματικά του παγκοσμίου κυπέλλου 2014.

Ο παίκτης θα υποβληθεί σε εξετάσεις, αν και οι πρώτες εκτιμήσεις δεν κάνουν λόγο για κάτι το ανησυχητικό.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις