Παναθηναϊκός: Η ΠΑΕ ζήτησε αναβολή του αγώνα της 1ης αγωνιστικής με το Λεβαδειακό

Δευτέρα, 13 Αυγούστου 2012 18:41
UPD:18:41

Με επιστολή του προς τη Σούπερ Λίγκα ο Παναθηναϊκός ζήτησε την αναβολή του αγώνα της πρεμιέρας του πρωταθλήματος με τον Λεβαδειακό.

A- A A+

Οι «πράσινοι» ζήτησαν να μην γίνει ο εκτός έδρας αγώνας της 1ης αγωνιστικής με τους Βοιωτούς, προκειμένου να προετοιμαστούν καλύτερα για τη ρεβάνς των πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ με τη Μάλαγα. Οι «πράσινοι» θέλουν πάση θυσία την πρόκριση στους ομίλους της διοργάνωσης και οι δύο αναμετρήσεις με τους Ανδαλουσιάνους θα κρίνουν εάν η ομάδα θα πάρει το εισιτήριο για τους ομίλους, κάτι που εάν γίνει θα αποφέρει πολλά εκατομμύρια ευρώ στα ταμεία της ομάδας.

Με επιστολή που υπογράφεται από τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ και αρμόδιο για τέτοια θέματα, Στράτο Σιωπήλη, οι «πράσινοι» ζήτησαν από τη διοργανώτρια αρχή την αλλαγή ημερομηνίας διεξαγωγής του αγώνα της πρεμιέρας με τον Λεβαδειακό.

Στο μεταξύ, από σήμερα το μεσημέρι βρίσκεται στην Αθήνα ο Κουΐνσι, ο οποίος θα βάλει την υπογραφή του στο νέο συμβόλαιο που θα του προσφέρει ο Παναθηναϊκός. Δεν αποκλείεται, μάλιστα, ο Γκανέζος μέσος να λάβει μέρος στην αυριανή προπόνηση των «πρασίνων».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις