Ολυμπιακός: Στην Αθήνα ο Κοντρέρας, υπογράφει αύριο

Πέμπτη, 16 Αυγούστου 2012 21:06
UPD:21:12

«Πάτησε» ελληνικό έδαφος σήμερα το απόγευμα ο Πάμπλο Κοντρέρας, ο οποίος αύριο θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις.

A- A A+

Ο Χιλιανός αμυντικός πρόκειται να περάσει από ιατρικές εξετάσεις την Παρασκευή το πρωί κι εν συνεχεία θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο στον Ολυμπιακό, το οποίο θα είναι διετούς διάρκειας (1+1).

Θέμα χρόνου είναι η ολοκλήρωση της μεταγραφής του Κέβιν Μιραλάς στην Έβερτον. Με δηλώσεις του στο Sky Sports ο άσσος των «ερυθρόλευκων» παραδέχθηκε ότι ο επόμενος σταθμός της καριέρας του θα είναι ομάδα της πρέμιερ λιγκ, ωστόσο, από τη στιγμή που οι συζητήσεις δεν έχουν ολοκληρωθεί ακόμη απέφυγε να μπει σε περισσότερες λεπτομέρειες.

Ο μάνατζερ του Βέλγου επιθετικού, Κριστόφ Ενροτέ, παρακολούθησε το φιλικό της Αγγλίας με την Ολλανδία παρέα με τον προπονητή των «εφοπλιστών», Ντέιβιντ Μόγες και σήμερα ο Μιραλάς μίλησε στον βρετανικό Τύπο: «Είναι πιθανό να πάω στην Έβερτον, είναι, όμως, πιθανό να συνεχίσω στην Άρσεναλ. Δεν ξέρω ακόμη», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Βέλγος στράικερ και συνέχισε: «Βρισκόμαστε σε συζητήσεις με το μάνατζέρ μου και προσπαθούμε να πάρουμε την καλύτερη απόφαση για μένα, αλλά φυσικά και για την οικογένειά μου. Πρόκειται για δύο μεγάλες ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ, αλλά για μένα είναι σημαντικό να αγωνίζομαι κάθε εβδομάδα. Ίσως γι’ αυτό ίσως είναι λίγο καλύτερα να παίξω στην Έβερτον. Έχουν καλή ομάδα και είναι καλή ευκαιρία γιατί εκεί αγωνίζεται ο Μαρουάν Φελαϊνί που είναι φίλος μου. Δεν ξέρω…».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις