Ολυμπιακός: Τρεις παίκτες προφύλαξε ο Ζαρντίμ

Παρασκευή, 17 Αυγούστου 2012 13:01
UPD:13:01

O ώστας Μήτρογλου είναι ένας από τους τρεις παίκτες που προφύλαξε ο Πορτογάλος τεχνικός των «ερυθρολεύκων». Ο διεθνής επιθετικός ταλαιπωρείται από ένα πρόβλημα στο πέλμα.

A- A A+

Ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων», Λεονάρντο Ζαρντίμ, προτίμησε να μην συμπεριλάβει στο πρόγραμμα τους Κώστα Μήτρογλου, Ραφίκ Τζιμπούρ και Ανδρέα Τάτο, οι οποίοι αντιμετωπίζουν διάφορα προβλήματα μικροτραυματισμών. Ο Πορτογάλος δεν ήθελε να ρισκάρει με τους ποδοσφαιριστές του κι έτσι τους άφησε να γυμναστούν μόνοι τους.

Ο Μήτρογλου ταλαιπωρείται από ένα πρόβλημα στο πέλμα, ο Αλγερινός έχει υποστεί μία ήπια κάκωση στη δεξιά ποδοκνημική, ενώ ο νεαρός μέσος αισθάνθηκε μία ενόχληση στην αριστερή γάμπα κατά τη διάρκεια της σημερινής προθέρμανσης. Το ιατρικό επιτελείο των Πειραιωτών έκρινε σκόπιμο να προφυλαχθεί, ενώ η κατάσταση του 23χρονου θα επανεκτιμηθεί εντός της ημέρας.

Όσον αφορά τον Χοσέ Χολέμπας, συνέχισε τη θεραπεία του και ο Αβραάμ Παπαδόπουλος ακολούθησε το δικό του πρόγραμμα αποκατάστασης.

Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού ανέβασαν ρυθμό στη σημερινή προπόνηση της ομάδας και δούλεψαν περισσότερο στη φυσική κατάσταση και την τεχνική, αλλά και στην τακτική.

Μετά δούλεψαν πολύ και στα τελειώματα των φάσεων, με σουτ, χωρισμένοι σε γκρουπ. Το πρόγραμμα έκλεισε με οικογενειακό διπλό και ο Λεονάρντο Ζαρντίμ δοκίμασε ορισμένα πράγματα ενόψει του κυριακάτικου φιλικού στην Ιταλία. Αύριο οι «ερυθρόλευκοι» θα προπονηθούν στις 8:30 το πρωί.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις