Παναθηναϊκός: Κουίνσι...τριετίας στους «πράσινους»

Σάββατο, 18 Αυγούστου 2012 15:41
UPD:15:41
A- A A+

Από τη στιγμή που ξεπεράστηκε και ο τελευταίος...σκόπελος, η ΠΑΕ ανακοίνωσε την απόκτηση του Γκανέζου ακραίου μέσου για τα επόμενα τρία χρόνια. Ο 26χρονος παίκτης, μάλιστα, έκανε και την πρώτη του προπόνηση με τους «πράσινους», ενώ σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις θα δηλωθεί κανονικά στη λίστα της UEFA για τους δύο αγώνες των πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ με τη Μάλαγα.

Αυτός που θα αποφασίσει, όμως, για το αν θα συμπεριληφθεί στην αποστολή της πρώτης αναμέτρησης (22/08) με τους Ανδαλουσιάνους θα είναι ο Ζεσουάλντο Φερέιρα. Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, ο Πορτογάλος τεχνικός δεν θα πάρει μαζί του τον Κουΐνσι στην Ισπανία, έτσι ώστε να προετοιμαστεί καλύτερα για τη ρεβάνς στο Ολυμπιακό Στάδιο στις 29 του μήνα.

Στο μεταξύ, αν και το ιατρικό τιμ του Παναθηναϊκού εκφράζεται αρνητικά για τη συμμετοχή του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου στο πρώτο ματς με τη Μάλαγα, μετά το διάστρεμμα που «κληρονόμησε» ο διεθνής μέσος στη διάρκεια της χθεσινής προπόνησης, ο ίδιος έχει διαφορετική άποψη. Ο παίκτης είναι πάρα πολύ αισιόδοξος πως θα προλάβει τον αγώνα της Τετάρτης, ωστόσο, αυτό είναι κάτι που θα ξεκαθαρίσει μετά την αυριανή προπόνηση. Η αποστολή του Παναθηναϊκού θα «πετάξει» για την Ισπανία την ερχόμενη Δευτέρα (20/08).

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις