Ολυμπιακός: Ανακοίνωσε Κοντρέρας για 2 χρόνια, στην Έβερτον ο Μιραλάς

Σάββατο, 18 Αυγούστου 2012 15:57
UPD:15:57
A- A A+

Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η μεταγραφή του Κέβιν Μιραλάς στην Έβερτον. Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Βέλγος επιθετικός του Ολυμπιακού θα μεταβεί εντός της ημέρας στην Αγγλία, προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις κι εν συνεχεία να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο στους «εφοπλιστές».

Ο Μιραλάς, μάλιστα, δεν έλαβε μέρος στη σημερινή προπόνηση των «ερυθρόλευκων» και φυσικά δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του αυριανού μεγάλου φιλικού με τη Νάπολι στην Ιταλία (ώρα έναρξης 22:00). Η επικείμενη μεταγραφή του διεθνή Βέλγου στράικερ θα στοιχίσει περίπου 8 εκ. ευρώ στην ομάδα του Μερσεϊσάιντ.

Ανακοινώθηκε ο Κοντρέρας

Παίκτης του Ολυμπιακού...και με τη βούλα είναι ο Πάμπλο Κοντρέρας. Ο Χιλιανός αφού πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις υπέγραψε για 2 χρόνια στους Πειραιώτες, ενώ θα ακολουθήσει κανονικά την αποστολή των Πειραιωτών στην Ιταλία, για το φιλικό με τους «παρτενοπέι».

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος για την εξέλιξη που είχε αυτή η υπόθεση για εμένα. Ευχαριστώ τον Ολυμπιακό για αυτή την ευκαιρία που μου έδωσε. Είμαι ιδιαίτερα ευχαριστημένος με την προοπτική να αγωνιστώ ξανά στην Ελλάδα και πρωτίστως, φυσικά, στο Τσάμπιονς Λιγκ, που είναι ό,τι το καλύτερο για κάθε ποδοσφαιριστή», τόνισε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ.

Ο Κοντρέρας έλαβε μέρος στη σημερινή προπόνηση του Ολυμπιακού κι έδειξε ότι βρίσκεται σε πολύ καλά επίπεδα φυσικής κατάστασης. Δεν συνέβη το ίδιο και με τον Ανδρέα Τάτο, ο οποίος λόγω ενοχλήσεων στη γάμπα δεν γυμνάστηκε με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του και δεν θα ακολουθήσει την αποστολή που αναχωρεί αύριο στις 09:30 για τη γειτονική χώρα. Επίσης, εκτός έμειναν και οι Γιάννης Φετφατζίδης, Μάρκο Πάντελιτς, χωρίς να υπάρχει κάποια ενημέρωση για τυχόν προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζουν.

Την αποστολή αποτελούν οι: Κάρολ, Μέγιερι, Σιόβας, Χολέβας, Μανωλάς, Παπάζογλου, Τοροσίδης, Γκρέκο, Ιμπαγάσα, Φουστέρ, Μοδέστο, Μανιάτης, Φέισα, Αμπντούν, Μήτρογλου, Βλαχοδήμος, Τζιμπούρ, Λυκογιάννης, Μασάδο, Κοντρέρας.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις