MotoGP: Τραυματίστηκε ο Στόνερ στις κατατακτήριες

Σάββατο, 18 Αυγούστου 2012 22:20
UPD:22:27

A- A A+

Ο Αυστραλός αναβάτης είχε μία άσχημη πτώση στην έξοδο της στροφής 13 της πίστας μετά από high-side, βρέθηκε στον αέρα και στη συνέχεια προσγειώθηκε με δύναμη στο χαλίκι με τα πόδια.

Ο Στόνερ μεταφέρθηκε αμέσως στο ιατρικό κέντρο της πίστας με τις πρώτες ακτινογραφίες να δείχνουν πρόβλημα σε σύνδεσμο του δεξιού αστραγάλου και όχι πιθανά κατάγματα. Για πιο εμπεριστατωμένη άποψη όμως θα ακολουθήσουν και περαιτέρω εξετάσεις για να εξακριβωθεί αν θα είναι σε θέση να συμμετάσχει στον αυριανό αγώνα.

Το περιστατικό συνέβη μόλις οκτώ λεπτά από την έναρξη των κατατακτήριων δοκιμών ενώ ο αναβάτης της Repsol Honda είχε σημειώσει τον καλύτερο χρόνο. Ο Στόνερ δεν ήταν ο μοναδικός που υπέστη κάποιο ατύχημα. Και ο Μπεν Σπις στην είσοδο της στροφής 13 είχε μία άτυχη στιγμή χωρίς να τραυματιστεί αν και έπεσε με την πλάτη, ενώ και ο Νίκι Χέιντεν έπεσε με την Ducati.

O Αμερικανός έπαθε κάτι παρόμοιο με τον Στόνερ ενώ μετά την πτώση του δε μπορούσε να σηκωθεί κι έτσι μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο ιατρικό κέντρο της πίστας. Αρχικά ήταν αναίσθητος ενώ στη συνέχεια ανέκτησε τις αισθήσεις του και χαιρέτησε το πλήθος που παρακολουθούσε τις κατατακτήριες. Οι πρώτες εξετάσεις έδειξαν ότι δεν έχει κάτι σοβαρό (π.χ, κάποιο κάταγμα), αλλά θα ακολουθήσει και περαιτέρω έλεγχος.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις