MotoGP: Δε «λυγίζουν» Σπις και Στόνερ

Κυριακή, 19 Αυγούστου 2012 17:57

A- A A+

Και οι δύο εντυπωσίασαν με το πείσμα τους και τη θέλησή τους να αγωνιστούν. Ο Σπις, όπως φάνηκε, δεν πτοήθηκε καθόλου από την χθεσινή του πτώση και τον πρησμένο του ώμο, όντας ο ταχύτερος της διαδικασίας. Ο Αμερικανός έκανε καλύτερο χρόνο από τον χθεσινό στις κατατακτήριες δοκιμές, αποδεικνύοντας ότι θέλει όσο ο,τιδήποτε άλλο τη νίκη μέσα στην πατρίδα του.

Ο Κέισι Στόνερ ήταν κι αυτός με τη σειρά του από τους πρωταγωνιστές της διαδικασίας καθώς πήρε την έγκριση του γιατρού της πίστας ώστε να συμμετάσχει κανονικά στον αγώνα. Ο Αυστραλός που εμφανίστηκε στην πίστα με πατερίτσες και ειδική μπότα, ανέβηκε στη μοτοσικλέτα του κι έκανε μερικούς γύρους με καλούς σχετικά χρόνους. Οπως ανακοίνωσε μάλιστα ο υπεύθυνος επικοινωνίας και μάρκετινγκ του HRC, Λίβιο Σούπο, ο Στόνερ το μόνο που πήρε ήταν μερικά παυσίπονα.

Αγωνιστικά τώρα, πίσω από τον Σπις ακολούθησαν οι Ντάνι Πεντρόζα και Χόρχε Λορένθο, έτοιμοι να διεκδικήσουν τη νίκη στον αγώνα. Πίσω τους το δίδυμο της Monster Yamaha Tech 3, Αντρέα Ντοβιτσιόζο και Καλ Κρούτσλοου με τον Ιταλό να θέλει να ανέβει για πέμπτη φορά φέτος στο βάθρο.

Ο Κέισι Στόνερ παρά τον τραυματισμό του και τον πρησμένο του αστράγαλο ήταν έκτος, έχοντας πίσω του τους Στέφαν Μπραντλ και Αλβάρο Μπαουτίστα. Ενατος ήταν ο Βαλεντίνο Ρόσι ενώ ο Αλειξ Εσπαργκάρο με την πρώτη CRTολοκλήρωσε την πρώτη δεκάδα.

Ο αγώνας αναμένεται να ξεκινήσει ελάχιστα μετά τις 21:00.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις