MotoGP: Αμφίβολος ο Χέιντεν για την Τσεχία

Δευτέρα, 20 Αυγούστου 2012 15:57

A- A A+

Ο δωδέκατος γύρος της χρονιάς θα διεξαχθεί την προσεχή Κυριακή, μία μόλις εβδομάδα μετά τον αγώνα στην πίστα της Ιντιανάπολης.

Σύμφωνα με την Ducati, υπάρχει πιθανότητα ο Χέιντεν να μην τρέξει καθώς δε θα έχει προλάβει να αναρρώσει από τον τραυματισμό του στην Αμερικανική πίστα. Ο αναβάτης της ιταλικής εταιρείας έπεσε άτσαλα στις κατατακτήριες δοκιμές, μένοντας αρχικά αναίσθητος μέσα στην πίστα. Στη συνέχεια ανέκτησε στις αισθήσεις του αλλά οι εξετάσεις που έκανε έδειξαν δύο κατάγματα στο δεξί του χέρι. Επομένως, δεν του επετράπη να συμμετάσχει στον αγώνα, ο οποίος ήταν μέσα στην πατρίδα του.

Το GP στην πίστα του Μπρνο απέχει μόλις επτά ημέρες από εκείνο στην Ιντιανάπολη και ο επικεφαλής της Ducati Βίτο Γκουαρέσκι εξέφρασε την ανησυχία του για τον τραυματισμό του Χέιντεν στο χέρι.

«Μέσα στις δύο επόμενες ημέρες, θα γνωρίζουμε αν ο Νίκι θα είναι σε θέση να βρίσκεται εκεί ή όχι (σ.σ. στο Μπρνο). Εχει δύο μικρά κατάγματα στο δεξί του χέρι, επομένως θα κάνει μερικές επιπλέον εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθεί αν είναι εφικτό να οδηγήσει ή αν θα ήταν καλύτερα να αφήσει τον αγώνα στην Τσεχία και να αναρρώσει μέχρι το Μιζάνο».

Όπως και να έχει η Ιταλική ομάδα θα προετοιμάσει τη μοτοσικλέτα του Αμερικανού στον τον αγώνα στην Τσεχία για παν ενδεχόμενο και στην περίπτωση που κριθεί ότι είναι έτοιμος να αγωνιστεί.

Ο ίδιος θεωρεί ότι θα μπορούσε να τρέξει στον χθεσινό αγώνα, αλλά σεβάστηκε την απόφαση των γιατρών.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις