Ο Aγγελος Αντωνόπουλος αφηγείται την ιστορία του «Ενόχ»

Τρίτη, 21 Αυγούστου 2012 13:18
UPD:15:03

Κάνοντας την πρώτη του απόπειρα στο είδος του μελοδράματος με αφηγητή και πιάνο, ο Aγγελος Αντωνόπουλος, αναλαμβάνει τον ρόλο ενός παραμυθά, δίνοντας μια υποβλητική ερμηνεία σε ένα έργο που παρουσιάζεται σπάνια και έχει ερμηνευτεί στο παρελθόν από ηθοποιούς διεθνούς φήμης.

A- A A+

Σε ένα μακρινό λιμάνι, όπου γράφτηκε η ιστορία μιας ανυπέρβλητης αγάπης, θα ταξιδέψει το κοινό ο Aγγελος Αντωνόπουλος, με την ερμηνεία του στο μελόδραμα του Richard Strauss, «Ενόχ Aρντεν», σε ποίηση Alfred Tennyson, που παρουσιάζεται στο πλαίσιο του 8ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κλασικής Μουσικής Κυκλάδων.

Η τραγική ιστορία του «Ενόχ Aρντεν», υπό τη σκηνοθετική επιμέλεια της Αθανασίας Καραγιαννοπούλου, θα ζωντανέψει στη σκηνή του θεάτρου Απόλλων, στην Ερμούπολη της Σύρου, την Τετάρτη 22 Αυγούστου, στις 9 το βράδυ.

Υποβλητική ερμηνεία

Κάνοντας την πρώτη του απόπειρα στο είδος του μελοδράματος με αφηγητή και πιάνο, ο Aγγελος Αντωνόπουλος, με τη συνοδεία της πιανίστας Άι Μοτοχάσι και τη σύμπραξη του ηθοποιού Νίκου Νίκα, αναλαμβάνει τον ρόλο ενός παραμυθά, δίνοντας μια υποβλητική ερμηνεία σε ένα έργο που παρουσιάζεται σπάνια και έχει ερμηνευτεί στο παρελθόν από ηθοποιούς διεθνούς φήμης, όπως οι Michael York, Claude Rains, Patrick Stewart, Gary Sloan, Andrew Sachs και Hans - Reinhard Müller.

Ένα παραμύθι αγάπης

Το έργο είναι ένας ύμνος στην ανιδιοτελή αγάπη και την αφοσίωση και διαδραματίζεται σε ένα παραθαλάσσιο χωριό, με ατελείωτες σειρές από σπασμένα βράχια, όπου οι ζωές τριών ανθρώπων - του Ενόχ, της Άννας και του Φίλιππου- περιπλέκονται, ανατρέπονται και βυθίζονται σε μια αδυσώπητη και άνιση πάλη με τη μοίρα τους, την οποία δέχονται με αξιοπρέπεια, αφού δεν κατάφεραν να την ξεγελάσουν.

Πληροφορίες και προπώληση εισιτηρίων: Ερμούπολη - Σύρος, Θέατρο Απόλλων, τηλ.: 22810 85192, Αθήνα, υπηρεσία εισιτηρίων, τηλ.: 210 7234567, www.ticketservices.gr. Τιμές εισιτηρίων: 25, 20, 10 ευρώ.

Προτεινόμενα για εσάς