Και νέα επίθεση Σημίτη στη Ν.Δ. κατά την ομιλία του στην Κ.Ε. του ΠΑΣΟΚ

Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2002 07:29
A- A A+

Ο λαός θέλει μαζί με το έργο και σοβαρότητα, διεμήνυσε ο πρωθυπουργός μιλώντας στην Κεντρική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ και πρόσθεσε ότι μεγαλύτερος εχθρός του κόμματος είναι ο εαυτός του. Εντύπωση πάντως προκάλεσε μία παράγραφος από το γραπτό κείμενο της ομιλίας του πρωθυπουργού, η οποία τελικώς δεν εκφωνήθηκε.

«Δεν θα συνεχίσω για πολύ ακόμη να είμαι παρατηρητής, θα δοθεί ένα τέλος με τον έναν ή τον άλλον τρόπο», αναφέρεται στο κείμενο της δευτερολογίας του πρωθυπουργού. Ο κ. Σημίτης εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στη Νέα Δημοκρατία κατηγορώντας της για λαϊκισμό και δημαγωγία.

Από την πλευρά του ο Κώστας Καραμανλής σχολίασε ότι ένας αδύναμος πρωθυπουργός όπως ο κ. Σημίτης, είναι συνώνυμος με συνθήκες πολιτικής αστάθειας.

Ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας, συνεχίζει ένα ανεπανάληπτο ρεσιτάλ ύβρεων και προσωπικών επιθέσεων, απάντησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Χρήστος Πρωτόπαπας. «Ο ελληνικός λαός καταδικάζει όλους όσοι συστηματικά και σκοπίμως καλλιεργούν τον φανατισμό, τη μισαλλοδοξία και τον διχασμό», ανταπάντησε ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Θοδωρής Ρουσόπουλος.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή