Σούπερ Λίγκα: Οκτώ ΠΑΕ δεν πήραν άδεια συμμετοχής

Τρίτη, 21 Αυγούστου 2012 18:35
UPD:18:35

A- A A+

Οι μισές ομάδες της Σούπερ Λίγκας δεν εξασφάλισαν άδεια συμμετοχής για τη σεζόν 2012/2013, σύμφωνα με την απόφαση της επιτροπής επαγγελματικού αθλητισμού. Οι ΠΑΕ που δεν αδειοδοτήθηκαν ήταν οι Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Άρης, Πανθρακικός, ΟΦΗ, Πλατανιάς και Πανιώνιος, ενώ όπως ανακοινώθηκε από την ΕΕΑ έλαβαν παράταση μέχρι την Παρασκευή το μεσημέρι (12:00).

Πρόβλημα με την εγγυητική επιστολή είχαν Παναθηναϊκός, Άρης και Πανθρακικός, που φαίνεται να βρίσκονται σε καλύτερη…μοίρα από τις υπόλοιπες ομάδες που δεν έλαβαν το πιστοποιητικό συμμετοχής.

Ο ΠΑΟΚ δεν προσκόμισε εγγυητική επιστολή, ενώ ο φάκελος της ΑΕΚ δεν περιείχε ούτε φορολογική, ούτε ασφαλιστική ενημερότητα, αν και η Ένωση προχώρησε σε διακανονισμό με την εφορία. Ανάλογο πρόβλημα αντιμετωπίζει και ο ΟΦΗ, ενώ σε δυσχερέστερη θέση δείχνει να είναι ο Πανιώνιος, αφού δεν έχει ασφαλιστική και φορολογική ενημερότητα, ούτε εγγυητική επιστολή. Στην περίπτωση του Πλατανιά, το πρόβλημα έγκειται στο ότι στην ομάδα της Κρήτης δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη η αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις