Τσάμπιονς Λιγκ: Aνετα η Μάλαγα 2-0 τον Παναθηναϊκό

Τετάρτη, 22 Αυγούστου 2012 23:36
UPD:23:47

Η Μάλαγα επικράτησε 2-0 του κακού στα πρώτα 45 λεπτά Παναθηναϊκού και έχει τον πρώτο λόγο για την πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

A- A A+

Η νίκη των Ισπανών ήταν πέρα για πέρα δίκαιη, απέναντι σε έναν Παναθηναϊκό που στο πρώτο ημίχρονο ήταν τραγικός. Από το ξεκίνημα του ματς η ομάδα του Πελεγκρίνι πίεσε πολύ στη μεσαία γραμμή, πέτυχε δύο πολύ εύκολα γκολ και θα μπορούσε να πετύχει και τρίτο και να «καθαρίσει» την υπόθεση πρόκριση από το πρώτο ματς. Δύο κλασικές ευκαιρίες σε 90 λεπτά είχε να επιδείξει ο Παναθηναϊκός, που με την εμφάνιση του πρώτου 45λεπτου δεν έχει τύχη ούτε στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, που φαινομενικά θα συνεχίσει...

Στην πρώτη αξιόλογη επιθετική του προσπάθεια ο Παναθηναϊκός απείλησε στο 15΄, με τον Φορναρόλι να ανατρέπεται έξω από την περιοχή, ο Σαπρόν άφησε να εξελιχθεί η φάση και στην προσπάθεια του Μαυρία να δώσει τη μπάλα προς τα έξω αυτή βρήκε το χέρι του Ντεμικέλις χωρίς να υποδειχθεί παράβαση.

Το γκολ για τους Ανδαλουσιάνους δεν άργησε να έρθει. Από το κόρνερ που εκτέλεσε ο Χοακίν στο 17΄ και την κεφαλιά σαν σε προπόνηση του Ουέλινγκτον, η μπάλα έφτασε στον Ντεμικέλις που αμαρκάριστος στη μικρή περιοχή δεν δυσκολεύτηκε με προβολή να κάνει το 1-0. Τα λάθη σε όλες τις γραμμές του Παναθηναϊκού συνεχίστηκαν, με αποτέλεσμα στο 34΄ να έρθει και το δεύτερο γκολ για την ομάδα του Πελεγκρίνι. Από ωραία ενέργεια του Ισκο και σέντρα ακριβείας, ο Ελισέου με σουτ πάνω στην κίνηση έκανε το 2-0.

Βλέποντας την ομάδα του να παραπαίει ο Φερέιρα έκανε την πρώτη του αλλαγή στο 38΄ με τον Χριστοδουλόπουλο να παίρνει την θέση του αρνητικού Ζέκα. Με το σκορ...ασφαλείας του πρώτου μέρους, η Μάλαγα έδωσε γήπεδο στον Παναθηναϊκό στο δεύτερο ημίχρονο, διάστημα στο οποίο οι «πράσινοι» ήταν σαφώς πιο απειλητικοί, αλλά με τεράστια κενά στην άμυνα. Στο 59΄ ο Φορναρόλι καθυστέρησε και ο Ντεμικέλις πρόλαβε να βάλει την κόντρα στο σουτ του Ουρουγουανού, ενώ δύο λεπτά μετά η ελληνική ομάδα έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Μαυρία, ο οποίος από το ύψος του πέναλτι αστόχησε απελπιστικά. Στο 66΄ η Μάλαγα έφτασε πολύ κοντά στο τρίτο γκολ με τον Ίσκο, που πλάσαρε άουτ. Νέα κλασική ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό στο 75΄, με τον Τοτσέ να μην μπορεί να νικήσει στο τετ-α-τετ τον Καμπαγιέρο.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις