Τσάμπιονς Λιγκ: Απογοητευμένος ο Φερέιρα, αισιόδοξος ο Καρνέζης

Πέμπτη, 23 Αυγούστου 2012 00:40
UPD:00:40

«Στο δεύτερο μέρος ισορροπήσαμε κάπως αλλά ήταν πια αργά. Ήμασταν καλύτεροι σε αυτό το σημείο κι ένα γκολ θα άλλαζε το παιχνίδι της πρόκρισης εντελώς. Είχαμε τις ευκαιρίες μας αλλά δεν τις αξιοποιήσαμε, κάνοντας τώρα τα πράγματα πολύ δύσκολα για μας, αλλά τονίζω, πως τίποτα δεν τελείωσε ακόμη» ανέφερε ο Πορτογάλος τεχνικός των «πρασίνων».

A- A A+

Ο Πορτογάλος τεχνικός των «πρασίνων» παραδέχθηκε ότι η ομάδα άργησε να αντιδράσει, αλλά όταν το έκανε «δείξαμε πως μπορούμε να παίξουμε σαν ίσος προς ίσο τον αντίπαλό μας.»

Για την εμφάνιση του πρώτου ημιχρόνου ο 66χρονος τεχνικός δεν είχε να πει κανένα καλό λόγο: «Δεχθήκαμε μεγάλη πίεση στα πρώτα 45 λεπτά, δεν είχαμε ρυθμό, ούτε εμπειρία στο παιχνίδι μας, αναφορικά με το γεγονός πως για πρώτη φορά μπήκαμε σε διαδικασία να αγωνιζόμαστε για το Τσάμπιονς Λιγκ. Μας έλειπε το καθαρό μυαλό», ωστόσο, όπως, είπε η εικόνα της ομάδας άλλαξε στην επανάληψη: «Στο δεύτερο μέρος ισορροπήσαμε κάπως αλλά ήταν πια αργά. Ήμασταν καλύτεροι σε αυτό το σημείο κι ένα γκολ θα άλλαζε το παιχνίδι της πρόκρισης εντελώς. Είχαμε τις ευκαιρίες μας αλλά δεν τις αξιοποιήσαμε, κάνοντας τώρα τα πράγματα πολύ δύσκολα για μας, αλλά τονίζω, πως τίποτα δεν τελείωσε ακόμη. Το θετικό είναι πως είδαμε στο δεύτερο ημίχρονο ότι μπορούμε να αντιμετωπίσουμε την Μάλαγα στα ίσια και αυτό το κρατάμε. Δεν είμαι ικανοποιημένος από την απόδοση της ομάδας μου συνολικά, γιατί έλπιζα πως θα χτυπούσαμε πιο νωρίς τον αγώνα. Επίσης, ήθελα να σκοράρουμε στο παιχνίδι αυτό».

Το κακό αποτέλεσμα στη Μάλαγα δεν πτοεί τον Ορέστη Καρνέζη. Ο διεθνής γκολκίπερ του «τριφυλλιού» τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός θα τα δώσει όλα για την πρόκριση στη ρεβάνς του ΟΑΚΑ.

«Στο πρώτο μέρος δεν ήμασταν καλοί, στο δεύτερο παίξαμε καλύτερα αλλά δεν καταφέραμε να βάλουμε κάποιο γκολ. Παίξαμε με μια ομάδα που τερμάτισε στην πρώτη πεντάδα του καλύτερου πρωταθλήματος στον κόσμο. Υπάρχει ακόμη ένα παιχνίδι, θα τα δώσουμε όλα, ότι έχουμε και δεν έχουμε αφού τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμη» και κατέληξε: «Εδώ που φτάσαμε μια μικρή αδράνεια σου στοιχίζει. Έγινε στο πρώτο γκολ, αλλά θα μπορούσαμε να δεχτούμε κάποιο άλλο στις φάσεις που έκανε η αντίπαλός μας. Το κακό είναι πως δεν σκοράραμε. Τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα, πλέον, αλλά δεν θα τα παρατήσουμε και θα παλέψουμε για την πρόκριση».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις