Γιουρόπα Λιγκ: Έτοιμοι... για όλα Ατρόμητος και ΠΑΟΚ

Πέμπτη, 23 Αυγούστου 2012 11:48
UPD:11:52

Ραντεβού με την ιστορία έχει απόψε ο Ατρόμητος που υποδέχεται τη Νιουκάστλ.

A- A A+

Το πιο δύσκολο έργο από τις δύο ελληνικές ομάδες, στο πλαίσιο των πρώτων αναμετρήσεων των πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ, θα έχει αναμφισβήτητα ο Αρτόμητος, που υποδέχεται μία από τις καλύτερες αγγλικές ομάδες. Οι Περιστεριώτες, σύμφωνα και με τα λεγόμενα του Ντούσαν Μπάγεβιτς στην χθεσινή συνέντευξη Τύπου θα παίξουν χωρίς άγχος και θα επιδιώξουν να πάρουν τη νίκη με οποιοδήποτε σκορ, έτσι ώστε να έχουν ελπίδες στη ρεβάνς του «Σεντ Τζέιμς Παρκ» την ερχόμενη εβδομάδα.

Το ευχάριστο για τον Σέρβο προπονητή του Ατρόμητου, είναι πως δεν αντιμετωπίζει κανένα αγωνιστικό πρόβλημα, σε αντίθεση με τους «ανθρακωρύχους», που ήρθαν στην Αθήνα χωρίς τους Μπεν Αρφά (τιμωρημένος) και Κολοτσίνι (τραυματίας).

Να το αποδείξει στο γήπεδο

Ο ΠΑΟΚ είναι το φαβορί απέναντι στη Ραπίντ Βιέννης, προκειμένου να περάσει στους ομίλους της διοργάνωσης, αλλά αυτό θα πρέπει οι παίκτες του Γιώργου Δώνη να το δείξουν μέσα στο γήπεδο, αρχής γενομένης από την αποψινή αναμέτρηση της Τούμπας.

Στόχος των «ασπρόμαυρων» είναι η νίκη με «καθαρό» σκορ, έτσι ώστε στη ρεβάνς που θα διεξαχθεί επί αυστριακού εδάφους να έχουν... την τύχη στα χέρια τους.

Ο τεχνικός του «Δικεφάλου του Βορρά», Γιώργος Δώνης, προσανατολίζεται στο να ρίξει στη μάχη τον Εργκούς Κάτσε, προκειμένου ο νεαρός μέσος να καλύψει το κενό του τραυματία, Πάμπλο Γκαρσία. Η Τούμπα αναμένεται να είναι γεμάτη, γεγονός που σίγουρα θα βοηθήσει σημαντικά τους ποδοσφαιριστές στην προσπάθεια που θα κάνουν για να πάρουν το αποτέλεσμα που θέλουν.

Μεταξύ των θεατών θα βρίσκονται και περίπου 800 οπαδοί της Ραπίντ Βιέννης.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις