ΕΠΟ: Προσωρινά δελτία σε τρεις «προβληματικές» ΠΑΕ

Πέμπτη, 23 Αυγούστου 2012 14:33
UPD:14:49

A- A A+

Η επιτροπή ιδιότητας και μεταγραφών της ελληνικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας προχώρησε σήμερα στην έκδοση προσωρινών δελτίων των παικτών που έχουν συμφωνήσει, η ΑΕΚ, ο ΟΦΗ και ο Πανιώνιος. Τα δελτία αυτά θα έχουν ισχύ έως και τις 14 Σεπτεμβρίου. Μέχρι τότε οι τρεις προαναφερθέντες ΠΑΕ θα πρέπει να προσκομίσουν την απαραίτητη φορολογική ενημερότητα, διαφορετικά τα δελτία θα ανακληθούν και θα δρομολογηθούν οι προβλεπόμενες κυρώσεις στις ομάδες.

Να υπενθυμιστεί ότι και η Σούπερ Λίγκα, μετά από αίτημα των τριών ΠΑΕ, είχε «πιέσει» την αρμόδια επιτροπή της Ομοσπονδίας για να προχωρήσει σε αυτή την κίνηση, έτσι ώστε να ξεκινήσει κανονικά το πρωτάθλημα με όλες τις ομάδες που προβλέπει το καταστατικό (16).

Σε περίπτωση πάντως που οι ομάδες δεν εξασφαλίσουν φορολογική ενημερότητα, τότε οι αντίπαλοί τους θα είναι σε θέση να υποβάλουν ενστάσεις. Όλα αυτά, ενώ για αύριο είναι προγραμματισμένη η συνεδρίαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, που θα αποφασίσει εάν θα χορηγήσει πιστοποιητικά συμμετοχής στο πρωτάθλημα σε 8 ΠΑΕ.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις