Ολυμπιακός: Παρουσιάστηκαν επίσημα οι Κοντρέρας, Μασάδο

Πέμπτη, 23 Αυγούστου 2012 17:02
UPD:17:02

«Το αποφάσισα γιατί ήξερα ότι ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται καιρό για εμένα και ήξερα ότι είναι ένας μεγάλος σύλλογος με συμμετοχές στο Τσάμπιονς Λιγκ», είπε ο Πάουλο Μασάδο.

A- A A+

Η προοπτική του να συνεχίσει την καριέρα του σε μία ομάδα που αγωνίζεται στο Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά και οι συστάσεις που έλαβε από τον Κέβιν Μιραλάς, ήταν για τον Πάουλο Μασάδο οι κυριότεροι λόγοι που τον έκαναν να πει το «ναι» στην πρόταση του Ολυμπιακού.

«Το αποφάσισα γιατί ήξερα ότι ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται καιρό για εμένα και ήξερα ότι είναι ένας μεγάλος σύλλογος με συμμετοχές στο Τσάμπιονς Λιγκ», είπε αρχικά ο Πορτογάλος και συνέχισε: «Μιλούσα με τον Μιραλάς αρκετό καιρό πιο πριν αφού τον γνωρίζω καλά και είμαστε φίλοι και μου είχε πει ότι ο Ολυμπιακός είναι μεγάλος σύλλογος και θα είμαι καλά σε αυτή την ομάδα και ήταν ένας από τους λόγους που είπα το ναι στην πρόταση του Ολυμπιακού».

Ολυμπιακός: Δηλώσεις Π. Μασάδο και Π. Κοντρέρας

Δηλώσεις Π. Μασάδο και Π. Κοντρέρας

Ο Πάμπλο Κοντρέρας αποκάλυψε ότι δεν είχε σκοπό να επιστρέψει στην Ελλάδα μετά το πέρασμά του από τον ΠΑΟΚ, αλλά από τη στιγμή που τον πλησίασε ο Ολυμπιακός δεν το σκέφτηκε καθόλου.

Ο Πάμπλο Κοντρέρας αποκάλυψε ότι δεν είχε σκοπό να επιστρέψει στην Ελλάδα μετά το πέρασμά του από τον ΠΑΟΚ, αλλά από τη στιγμή που τον πλησίασε ο Ολυμπιακός δεν το σκέφτηκε καθόλου.

«Γνωρίζω ότι είναι τεράστια ευθύνη και ξέρω καλά ότι οι Μέλμπεργκ και Αβραάμ Παπαδόπουλος είναι δύο μεγάλοι ποδοσφαιριστές. Επίσης ξέρω ότι η ευθύνη μου είναι ακόμη πιο μεγάλη από τη στιγμή που ο Αβραάμ έχει τραυματιστεί. Ξέρω ότι είναι δύσκολο να τους αντικαταστήσω αλλά θα κάνω τα πάντα για να πετύχει η ομάδα», ήταν τα πρώτα λόγια του Χιλιανού αμυντικού και πρόσθεσε: «Αγωνιζόμουν στην καλύτερη ομάδα της πατρίδας μου και αρχικά δυσκολεύτηκα να το αποφασίσω για να επιστρέψω εδώ. Από τη στιγμή, όμως, που μου έκανε πρόταση ο Ολυμπιακός, η μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα, το θεώρησα τιμή μου να επιστρέψω στη χώρα που είχα κάποια από τα καλύτερά μου ποδοσφαιρικά μου χρόνια».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις