Ολυμπιακός: «Ντόπες» Μαρινάκη για την κατάκτηση του τίτλου

Πέμπτη, 23 Αυγούστου 2012 20:47
UPD:20:47

A- A A+

Με την ευκαιρία της έναρξης του πρωταθλήματος ο «ισχυρός άνδρας» της εταιρείας έδωσε το «παρών» στου Ρέντη και πριν τον αγιασμό μίλησε στους παίκτες και στο τεχνικό τιμ.

«Την Κυριακή αρχίζει το πρωτάθλημα και όλοι πρέπει να καταλάβετε ότι θα δώσουμε μάχες για να φτάσουμε εκεί που όλοι θέλουμε. Δηλαδή στο 4ο αστέρι, στο 40ό πρωτάθλημα. Θα γράψετε όλοι ιστορία αφού μιλάμε για ένα απίστευτο επίτευγμα για μια ευρωπαϊκή χώρα», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Βαγγέλης Μαρινάκης και πρόσθεσε: «Θέλω να είστε ενωμένοι σαν οικογένεια. Αυτό είναι που χαρακτηρίζει τον Ολυμπιακό μας! Η δύναμη που γεννάει αυτή η ενότητα είναι τεράστια».

Δεν παρέλειψε να εκφράσει την πλήρη εμπιστοσύνη του προς το πρόσωπο του νέου προπονητή της ομάδας, Λεονάρντο Ζαρντίμ, λέγοντας χαρακτηριστικά προς τους παίκτες: «Ο προπονητής σας είναι ένας νέος άνθρωπος, από τον οποίο μέχρι στιγμής είμαστε πολύ ευχαριστημένοι και θέλω να ξέρετε ότι έχει την απόλυτη στήριξη μου. Γνωρίζετε όλοι ότι εγώ στηρίζω τις επιλογές μου και πάντα ζητάω πειθαρχία. Να ξέρετε ότι δεν μετράει αν είστε ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης ή ο νεότερος. Για μένα είστε ίσοι και ζητάω από όλους δουλειά και πειθαρχία. Και εσείς από την πλευρά σας, γνωρίζετε ήδη ότι έχετε έρθει όχι απλά στο μεγαλύτερο ελληνικό σύλλογο, αλλά σε έναν τεράστιο οργανισμό που σας παρέχει τα πάντα. Το λέω αυτό κυρίως για τους νέους ποδοσφαιριστές που είναι κοντά μας».

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, μάλιστα, δεν είχε ξεχάσει την ήττα από τη Νάπολι στο τελευταίο φιλικό: «Δεν ήμασταν καλοί στο ματς με τη Νάπολι. Προσωπικά δεν θέλω να βλέπω τον Ολυμπιακό να χάνει ούτε σε φιλικά, ανεξάρτητα ποια ομάδα έχει απέναντί του. Όταν ο Ολυμπιακός μπαίνει στο γήπεδο, πρέπει να μπαίνει μόνο για τη νίκη και να ματώνει γι αυτήν. Έτσι έχει γραφτεί η ένδοξη ιστορία αυτής της ομάδας. Με αγώνα και αξιοπρέπεια. Και έτσι συνεχίζουμε».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις