Σούπερ Λίγκα: Έφυγε με «τρίποντο» από τη Βέροια ο Ολυμπιακός

Κυριακή, 26 Αυγούστου 2012 23:20
UPD:23:20
A- A A+

Το παιχνίδι ήταν πλούσιο σε φάσεις, είχε τρία δοκάρια και κλασικές ευκαιρίες από τους δύο αντιπάλους, ενώ η Βέροια διαμαρτύρεται δίκαια για ένα γκολ που πέτυχε και κακώς δεν μέτρησε (υποδείχθηκε οφσάιντ ο Ιωάννου).

Τζιμπούρ και Μοντέστο πέτυχαν τα γκολ του Ολυμπιακού στο 20΄ και 42΄ του πρώτου μέρους από τις λάθος εκτιμήσεις του πρώην γκολκίπερ τους, Δασκαλάκη, ενώ ενδιάμεσα είχε ισοφαρίσει για την ομάδα της Ημαθίας ο Ιωάννου (30΄), μετά το τραγικό λάθος του Κάρολ.

Τρία γκολ, ένα δοκάρι και πολλές ευκαιρίες κι από τις δύο ομάδες συνέθεσαν το σκηνικό στα πρώτα 45 λεπτά, με τους πρωταθλητές να εκμεταλλεύονται στο έπακρο τα «δώρα» του πρώην γκολκίπερ τους, Δασκαλάκη και να παίρνουν τη νίκη, χάρη στα δύο τέρματα που πέτυχαν. Η ομάδα του Ζαρντίμ είχε δοκάρι στο 13΄ μετά την κεφαλιά του Μοντέστο και την παρέμβαση του Καλί, ενώ δύο λεπτά νωρίτερα, ο Ιωάννου είχε στείλει τη μπάλα στα δίχτυα του Κάρολ, αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Απόφαση εντελώς λανθασμένη από το συνεργάτη του Βοσκάκη, καθώς ο έμπειρος επιθετικός καλυπτόταν. Μεγάλη ευκαιρία έχασε στο 34΄ ο Τζιμπούρ, ο οποίος σε κενή εστία απέτυχε να σκοράρει με το κεφάλι.

Στο δεύτερο μέρος η Βέροια στάθηκε άτυχη σε δύο περιπτώσεις. Στο 58΄ το φοβερό σουτ του Ολαϊτάν σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Κάρολ, ενώ δύο λεπτά μετά την ίδια τύχη είχε και η σέντρα σουτ του Ιμπαγάσα (στη ρίζα του αριστερού δοκαριού του Δασκαλάκη). Τεράστια ευκαιρία έχασε για τη Βέροια ο Ιωάννου στο 77΄, όταν δέχτηκε τη μπάλα από το λάθος του Μοντέστο κι απέναντι από τον Κάρολ πλάσαρε άουτ.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις