ΑΕΚ: Στα κιτρινόμαυρα Κατίδης και Κατσικοκέρης

Δευτέρα, 27 Αυγούστου 2012 15:56
UPD:15:56
A- A A+

Ο 19χρονος διεθνής με την εθνική Νέων, Γιώργος Κατίδης, είχε συμφωνήσει με τη διοίκηση εδώ και μέρες, ωστόσο, σήμερα ανακοινώθηκε επίσημα. Ο άνθρωπος που διέθεσε τα χρήματα για να καλυφθεί η ρήτρα του συμβολαίου του στον Άρη, Αλκιβιάδης Φωτίου, θα κατέχει το 55% των δικαιωμάτων του παίκτη, ενώ στο δεύτερο χρόνο της παρουσίας του στην Ένωση, θα υπάρξει πλήρης συνιδιοκτησία μεταξύ της ΠΑΕ ΑΕΚ και του επιχειρηματία.

Το ποσό των 150.000 ευρώ σε τρεις δόσεις (προκαταβολή 50.000 ευρώ και δύο ισόποσες τον Δεκέμβριο και τον προσεχή Απρίλιο) θα πάρει ο Εργοτέλης από τη μεταγραφή του Νίκου Κατσικοκέρη. Ο 24χρονος επιθετικός θα αμείβεται κλιμακωτά με 70.000, 80.000 και 90.000 ευρώ στη διάρκεια του συμβολαίου του, ενώ θα υπάρξουν και μπόνους συμμετοχής και επίτευξης στόχων.

«Ξέρω πού έχω έρθει και ότι η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα παρά τα προβλήματα που έχει. Η ομάδα έχει ταλέντο και ανθρώπους που κάνουν ό,τι μπορούν για να δώσουν λύσεις στα προβλήματά της. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό να πετύχει η ομάδα τους στόχους της και μέσα από αυτή τη διαδικασία να πραγματοποιήσω κι εγώ τα όνειρά μου», τόνισε μεταξύ άλλων ο Κατσικοκέρης.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις