Παναθηναϊκός-Φερέιρα: «Θέλω παίκτες μαχητές»

Δευτέρα, 27 Αυγούστου 2012 19:23
UPD:19:25

«Ξεχνάμε τα προβλήματα, πέφτουμε στη μάχη σαν μεγάλος σύλλογος που είμαστε για να κάνουμε το παν για την πρόκριση», τόνισε ο Πορτογάλος τεχνικός των «πρασίνων».

A- A A+

Ο Πορτογάλος τεχνικός των «πρασίνων» ήταν ξεκάθαρος στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε. «Το πρώτο στοιχείο είναι να βρούμε μια Μάλαγα πιο αδύναμη, όχι με τόση ποιότητα. Το δεύτερο είναι πως ο Παναθηναϊκός πρέπει να είναι πιο δυνατός, να έχει αυτοπεποίθηση πίστη στις δυνάμεις του και να παίξει πιο έντονα απʼ ότι στην Μάλαγα. Να έχει ρυθμό», είπε αρχικά ο έμπειρος τεχνικός και συνέχισε:

«Ο αγώνας αυτός είναι σημαντικός. Θα πρέπει να παίξουμε με σοβαρότητα και με τρόπο που θα μας ανταμείψει και θα δώσει ικανοποίηση. Είναι σημαντικό τεστ για τους παίκτες. Θα δω αν έχω δυνατούς, μάχιμους και πολεμιστές. Θα είμαστε στην Ευρώπη και πρέπει να δω την δυναμική και το κατά πόσο μπορούν να παλέψουν για τις διοργανώσεις. Η πίστη και η δυνατότητα για μάχη θα δούμε αν υπάρχει ή όχι από τους παίκτες μου».

Για τις πιθανότητες πρόκρισης του Παναθηναϊκού απέφυγε να δώσει προγνωστικά: «Δεν είμαι καλός στα μαθηματικά. Πιστεύω όμως ότι έχουμε αβαντάζ για τη νίκη, παρότι έληξε σε βάρος μας το πρώτο ματς. Ξεκινάμε απʼ το 0-0 και πάμε για την πρόκριση. Ξεχνάμε τα προβλήματα, πέφτουμε στη μάχη σαν μεγάλος σύλλογος που είμαστε για να κάνουμε το παν για την πρόκριση».

Για το πως θα παίξει η ομάδα, ο Φερέιρα φάνηκε αρκετά...συγκρατημένος: «Μας αρκεί το 2-0 προκειμένου να πάμε στην παράταση ή και στα πέναλτι για να προκριθούμε. Το θέμα είναι να μην δεχτούμε γκολ διότι τότε όλα θα γίνουν δύσκολα. Πρέπει να έχουμε έλεγχο και να μην αφήσουμε την Μάλαγα να σκοράρει. Το γήπεδο έχει 60.000 θέσεις πρέπει να γεμίσουν. Πάνω απʼ όλα εδώ ξαναπαίζουμε την ιστορία του Παναθηναϊκού. Είναι μεγάλος σύλλογος και με την υποστήριξή τους μπορούμε να ξανακάνουμε τον Παναθηναϊκό την μεγάλη ομάδα των Ευρωπαϊκών διοργανώσεων. Με τα συνθήματα τους περιμένω να μας βοηθήσουν. Θα ζήσουμε μεγάλες στιγμές για την ομάδα».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις