Τσάμπιονς Λιγκ: Για την υπέρβαση ο Παναθηναϊκός κόντρα στη Μάλαγα

Δύσκολο το έργο των «πρασίνων» που ζητούν ανατροπή του εις βάρος τους 2-0 του πρώτου αγώνα
Τρίτη, 28 Αυγούστου 2012 11:53
UPD:11:59

Στην συνέντευξη Τύπου ο Ζεσουάλντο Φερέιρα ζήτησε από τους παίκτες του να έχουν υπομονή κι επίσης να δώσουν μάχη από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Σύμμαχος του Παναθηναϊκού θα είναι ο κόσμος, καθώς απόψε στο Ολυμπιακό Στάδιο αναμένεται να βρίσκονται περίπου 40.000 οπαδοί της ομάδας.

A- A A+

Η ήττα με 2-0 στο «Ροσαλέδα» σαφώς καθιστά τους Ανδαλουσιάνους ως το απόλυτο φαβορί για την πρόκριση, αλλά ο Παναθηναϊκός με την εμφάνισή του στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα της περασμένης Τετάρτης έδειξε ότι μπορεί να κάνει κάτι καλύτερο. Για να γίνει αυτό θα πρέπει, αφενός να έχει την τύχη με το μέρος του, αφετέρου, δε, να μην δεχτεί γκολ από τη Μάλαγα. Κάτι τέτοιο θα ήταν καταστροφικό διότι οι «πράσινοι» θα χρειάζονται νίκη με 4-1 για να περάσουν.

Στην χθεσινή συνέντευξη Τύπου ο Ζεσουάλντο Φερέιρα ζήτησε από τους παίκτες του να έχουν υπομονή κι επίσης να δώσουν μάχη από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Σύμμαχος του Παναθηναϊκού θα είναι ο κόσμος, καθώς σύμφωνα με τους υπολογισμούς των ανθρώπων της ΠΑΕ απόψε στο Ολυμπιακό Στάδιο θα βρίσκονται περίπου 40.000 οπαδοί της ομάδας.

Τα πλάνα του Πορτογάλου, σε ό,τι αφορά την ενδεκάδα, δεν αποκαλύφθηκαν ούτε στην χθεσινή προπόνηση, κάτι που σημαίνει πως ούτε ο ίδιος έχει κατασταλάξει στο αρχικό σχήμα. Ο Καρνέζης θα είναι κάτω από τα δοκάρια κι από κει και πέρα επικρατέστεροι είναι οι: Σπυρόπουλος, Βύντρα, Πίντο, Μαρίνος ή Σεϊταρίδης, Βιτόλο, Ζέκα ή Κατσουράνης, Σισόκο, Μαυρίας, Χριστοδουλόπουλος, Φορναρόλι.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Νορβηγός Τομ Χάραλντ Χάγκεν.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις