ΕΠΟ: Πειθαρχική δίωξη κατά της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και της Παναθηναϊκής Συμμαχίας

Τρίτη, 28 Αυγούστου 2012 14:04
UPD:18:32
A- A A+

Ο κ. Παναγιώτης Καρράς θεώρησε ότι οι κινήσεις των «πρασίνων» αποτελούν πράξεις που προβλέπονται και τιμωρούνται πειθαρχικά κι ως εκ τούτου άσκησε δίωξη.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Ο Ποδοσφαιρικός Εισαγγελέας Παναγιώτης Καρράς άσκησε πειθαρχική δίωξη σε βάρος του σωματείου «ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ 2012» και της «ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο.» για πράξεις που προβλέπονται και τιμωρούνται πειθαρχικά από τις διατάξεις των άρθρων 14 παρ. 2 και 3 και 25 παρ. 1 και 4 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ της 1/6/2012, που εκδόθηκε κατά εξουσιοδότηση της παρ. 12 του άρθρου 29 του Ν. 3479/ 2006».

Η εξέλιξη αυτή ανάγκασε την ΠΑΕ Παναθηναϊκός να εκδώσει ανακοίνωση με την οποία κάνει λόγο για «επιλεκτική κλήση». Αναλυτικά: «Η σαφέστατα επιλεκτική κλήση σε απολογία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός από τον Ποδοσφαιρικό Εισαγγελέα της ΕΠΟ προκαλεί αλγεινή εντύπωση όχι μόνο στη δική μας πλευρά, αλλά και στο σύνολο της φίλαθλης κοινής γνώμης, η οποία αντιλαμβάνεται γεγονότα και καταστάσεις.

Πρόκειται για προφανή πράξη άνισης μεταχείρισης - θέλουμε να πιστεύουμε όχι κατά παραγγελία - η οποία ωστόσο καταρρακώνει το κύρος και την αξιοπιστία των θεσμικών οργάνων».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις