Σούπερ Λίγκα: Απορρίφθηκε το αίτημα για προβιβασμό 5 ομάδων και υποβιβασμό 2

Τρίτη, 28 Αυγούστου 2012 18:21
UPD:18:26

(φωτογραφία αρχείου)

A- A A+

Στη διάρκεια της σημερινής συνεδρίασης του συνεταιρισμού, τα μέλη της διοργανώτριας αρχής του πρώτου τη τάξει επαγγελματικού πρωταθλήματος απέρριψαν το αίτημα της Ένωσης Β΄-Γ΄ Εθνικής, ωστόσο, ξεκαθάρισαν ότι θα εξεταστεί σε προσεχές Δ.Σ. η περίπτωση αύξησης των ομάδων, μέσω υποβιβασμού δύο και προβιβασμού τεσσάρων, εφόσον εκπληρωθεί συγκεκριμένο πλαίσιο προϋποθέσεων.

Αναλυτικά στην ανακοίνωση της διοργανώτριας αρχής αναφέρονται τα ακόλουθα: «Συζητήθηκε εκτενώς το θέμα της αναδιάρθρωσης και αποφασίστηκε ομόφωνα ότι η πρόταση της Football League περί ανόδου 5 ομάδων και υποβιβασμού 3 ομάδων δε μπορεί να γίνει αποδεκτή. Ωστόσο, η Super League θα εξετάσει την περίπτωση προβιβασμού 4 ομάδων και υποβιβασμού 2 ομάδων, αν εκπληρωθεί συγκεκριμένο πλαίσιο προϋποθέσεων που σχετίζονται με θέματα αγωνιστικά, κανονιστικά, τηλεοπτικά και οικονομικά. Επιθυμία της Super League είναι να ολοκληρωθεί εντός των επομένων ημερών η σχετική συζήτηση με τους αρμόδιους φορείς».

Επίσης αποφασίστηκε ότι ο αποκλειστικός δικαιούχος των τηλεοπτικών στιγμιοτύπων των αγώνων της Λίγκας είναι ο μόνος που δικαιούται να τα διαθέτει κατά παράγωγο τρόπο σε τρίτους σταθμούς (μειοψήφισε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός).

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις