Τσάμπιονς Λιγκ: Εκτός ομίλων έμεινε ο Παναθηναϊκός

Τρίτη, 28 Αυγούστου 2012 23:36
UPD:23:44

Στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ θα συνεχίσει ο Παναθηναϊκός. Οι «πράσινοι» έμειναν στο 0-0 στη ρεβάνς των πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ με τη Μάλαγα κι έμειναν εκτός ομίλων της διοργάνωσης.

A- A A+

Η ήττα με 2-0 την περασμένη Τετάρτη στο Ροσαλέδα αποδείχθηκε «βαριά» κι αξεπέραστη για το «τριφύλλι», που απόψε δεν ρίσκαρε όσο θα περίμεναν οι οπαδοί του και η Μάλαγα πήρε σχετικά εύκολα αυτό που ήθελε.

Σε όλο το 90λεπτο η ομάδα του Μανουέλ Πελεγκρίνι είχε τον απόλυτο έλεγχο του παιχνιδιού και χωρίς κάνει φάσεις έφτανε με άνεση έξω από την περιοχή του Καρνέζη. Οι Τουλαλάν, Χοακίν και Ίσκο έκαναν ό,τι ήθελαν στη μεσαία γραμμή, ενώ αμυντικά η τακτική που επέλεξε ο Χιλιανός τεχνικός «δούλεψε ρολόι».

Ο Παναθηναϊκός δεν άντεξε...το βάρος του σκορ του πρώτου αγώνα. Ο Ζεσουάλντο Φερέιρα δεν ρίσκαρε, ακόμη και μετά το 60ο λεπτό που ήταν λογικό να παίξει πιο επιθετικά η ομάδα του, προτίμησε να την στήσει έτσι στον αγωνιστικό χώρο για να μην δεχτεί γκολ. Αυτό το πέτυχε ο Παναθηναϊκός, αλλά από την άλλη έπρεπε να βάλει τουλάχιστον δύο γκολ, κάτι που με την εμφάνισή του ήταν εντελώς αδύνατο.

Η μοναδική καλή φάση του αγώνα στο πρώτο μέρος καταγράφηκε στο 14΄, με τον Ίσκο να μπαίνει στην περιοχή από τη λάθος πάσα του Βελάσκες, έδωσε στον Φαμπρίς αλλά το σουτ του τελευταίου απο πλάγια έφυγε παράλληλα με την εστία του Καρνέζη.

Ούτε το δεύτερο μέρος δεν είχε φάσεις. Το σουτ του Τουλαλάν στο 51΄ έξω από την περιοχή πέρασε ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Καρνέζη, ενώ το φάουλ του Χριστοδουλόπουλου στο 58΄ είχε την ίδια τύχη.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις