Μπάγερν Μονάχου: Απέκτησε για 5 χρόνια τον Χάβι Μαρτίνεθ

Η μεταγραφή αποτελεί την πιο ακριβή στην ιστορία της Μπουντεσλίγκα
Τετάρτη, 29 Αυγούστου 2012 18:47
UPD:19:09

Την πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία του γερμανικού πρωταθλήματος πραγματοποίησε η Μπάγερν Μονάχου με την απόκτηση του Χάβι Μαρτίνεθ.

A- A A+

Ο 23χρονος Ισπανός αμυντικός ανήκει από σήμερα στο δυναμικό των Βαυαρών, που κατέβαλλαν στην Αθλέτικ Μπιλμπάο το ποσό των 40 εκ. ευρώ που απαιτούσε η ρήτρα αποδέσμευσης του. Όπως ανακοινώθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της κορυφαίας γερμανικής ομάδας ο Μαρτίνεθ υπέγραψε για 5 χρόνια με τις ετήσιες απολαβές του να φτάνουν τα 2 εκ. ευρώ.

Μετά την υπογραφή των συμβολαίων ο νεαρός παίκτης δεν έκρυψε την ικανοποίησή του που θα συνεχίσει την καριέρα του στη Μπάγερν: «Είμαι πολύ χαρούμενος και ανυπομονώ να αγωνιστώ σε αυτή την ομάδα με την τόσο μεγάλη ιστορία. Περίμενα πολύ καιρό, αλλά επιτέλους η αναμονή έλαβε τέλος», δήλωσε ο ύψους 1.90μ. στην επίσημη ιστοσελίδα των Βαυαρών.

Ο εκτελεστικός διευθυντής της κορυφαίας γερμανικής ομάδας, Καρλ Χάιντς Ρουμενίγκε, τόνισε πως «αντιμετωπίσαμε πολλές δυσκολίες στις διαπραγματεύσεις με την Μπιλμπάο, αλλά τελικά αποκτήσαμε τον Χάβι και είμαστε χαρούμενοι γι' αυτό. Σίγουρα τα 40 εκ. ευρώ είναι ένα μεγάλο ποσό, αλλά πρόκειται για έναν παίκτη που είναι έτοιμος να αγωνιστεί αμέσως στη Μπάγερν. Θέλω να πω ότι ο ίδιος δέχτηκε να έχει μειωμένες αποδοχές για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις